Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyi erővel soha senki egyetlen hibáját sem lehetne megbocsátani soha...Lampiao írta:...
Az NSO egy kicsit pontosított a híren, mondjuk szerintük Saviola volt a Barca történetének legdrágább játékosa, csak azt már nem linkelted be.bojan95 írta:Barcelona: Villa lehet a katalánok történetének legdrágább játékosa
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint a Barcelona 43 millió eurót ajánlott a Valenciának David Villáért.
Értesülések szerint a spanyol támadó már megállapodott a katalánokkal, és ha valóban létrejön az ügylet, Villa lesz a Barcelona történetének legdrágább igazolása. hát nm tom igaz e nemzeti sporton írták
már ne is haragudj Cáceres14, de eddig értelmes, legalább elgondolkodásra okot adó hsz-t se sikerült írnod... tegnap jajveszékeltél, h a sahtar nem akarja eladni csigrinszkij-t meg hasonlók...Cáceres14 írta:megkéne venni Bruno Alvest mert állitolag a Chelsea is érdeklődik iránta és nem lenne jó ha oda menne inkább jöjjön a Barcába
nem azért de mi lenne ha vissza olvasnátok egy kicsit és nem lenne tele a fórum ugyan azokkal a hírekkel ezt már leírták a Barca vs. Real ban valamint én vagy 2 órája leírtam ide h 45 millióról van szó. Szal csak egyszerűen olvass vissza és nem kell teleírni 6zor ugyan azzal a fórumot.bojan95 írta:Barcelona: Villa lehet a katalánok történetének legdrágább játékosa
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint a Barcelona 43 millió eurót ajánlott a Valenciának David Villáért.
Értesülések szerint a spanyol támadó már megállapodott a katalánokkal, és ha valóban létrejön az ügylet, Villa lesz a Barcelona történetének legdrágább igazolása. hát nm tom igaz e nemzeti sporton írták
Csak azt mondd meg h minek nekünk egy 6. középső védő? Ez a poszt olyan mint a vkp poszt.Ott is meg vagyunk elegen ugyan ez van a középső védőknél is, de ha ennyire védőt akarnánk venni akkor inkább a jobb szélre kellene egy fiatal tehetséget venni h Pep rotálhassa Alvéssel együtt.Cáceres14 írta:megkéne venni Bruno Alvest mert állitolag a Chelsea is érdeklődik iránta és nem lenne jó ha oda menne inkább jöjjön a Barcába
1. pénzbowlinggolyo írta:Most olvastam h lelehet tenni Riberyről mert ő nyilatkozta az AS-nek h ha spanyol földön játszik akk is csak a Real színeiben és nem szeretne a Barcelonában játszaniNem tudom mivel jobb a Real számára
Persze!! Van 10 milliárd Euro-s tartozásunk + az elmult idény is óriási veszteség volt(kevés néző, sikertelenség stb..) szal elfogyotta lóvémessi1996 írta:Most olvastam pepsifocin(tom h mindig csak marhaságokat irnak)hogy a barca cs 30 milliót költhet.Ez igaz?
Nem tudtam hogy Balszélső FilipeFernando írta:N'Zogbia? Ugyanmár. Miért nem jó nektek Filipe?
Kacsa. Hleb nem akar távozni. Többször is elmondta mind a Sportnak mint a Mundonak. Háp-háp. Majd inkább az nso-nak hiszek...danko94 írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/al ... 42915.html?
Ha szóbakerül a Bayern-nél is akkor cserealapként bele lehetne voni Ribery üzletbe...Hleb(10-12M)+30-35M-->Ribery
Még jó, hogy Adam Philip vagy és nem Txiki Begiristain.Adam Philip írta:Sziasztok!
Igazolási ölteteim
Érkezők: Mascherano,Filipe, Henrique (kölcsönből vissza) Thiago
Botía, Assulin az Atletic-ből.
Távozók : Sylvinho, Hleb,.
Kölcsönbe mehetne : Cacares, Jeffren, Victor Sánchez.
Nem, ő Newcastle-be játszik balszélen de láttam többször is kp-t játszanimessideco írta:AZ Tottenhames?
Remélem minél hamarabb pontot tehetünk a végére, csak úgy, mint a Filipe ügynek!Eagico írta:VILLA!
Reakció? Egyszerűen nevetséges. Eto'o magában megér úgy kb. 35 misit minimum (!) Akkor ez már majdnem annyi mint CR. A Barca még 40 millát sem nagyon adna.gyuri03 írta:Sziasztok! Igazából egy humortopic-os hírt közölnék ott bár ide is tartozik 1 kicsit meg ezt a topicot sokkal többen látogatjákszóval a drága jó pepsifoci.hu azt állítja hogy a a Barca Eto'o-t + 40M €-t ajánl David Villáért
bár inkább idegesítő mint vicces hogy miket tudnak kitalálni![]()
![]()
várom a reakciókat
http://pepsifoci.hu/node/36649
Ez már csak akkor is hülyeség, mert ki mondta hogy csak 35-40 millát költhet a klub? Én ezt még sehol sem olvastam. Maximum azt hogy 1 játékosra nem akarnak többet áldozni.gyuri03 írta: http://pepsifoci.hu/node/36649