Éjjel megnéztem a Thunder - Wolves meccset, nem döntöttem rosszul, jó kis meccs volt, végig party-ban volt a Wolves Love, Rubio és Ridnour nélkül is, mondjuk ez főleg annak volt köszönhető, hogy Barea, Beasley és Anthony Randolph god-mode-ban játszott (30/53 FG, 72 pont, 20 lepattanó, 13 assist).
OKC meg nem okozott meglepetést, Durant és Westbrook állatkodott, Westy a 3. negyedben 16-ot szórt, KD a 4. negyedben ha jól emlékszem 20 körül. Az viszont nem értem, hogy Fisher minek játszik 20 perceket, többet árt, mint használ...
Tényleg csak ismételni tudom magam, szokásos minőség.
Bár van egy kis hiányérzetem, hogy most nem olvastak be tőled egy e-mail-t sem, így azért nem volt az igazi a podcast.
Viszont szerintem küldök nekik egy e-mail-t, hátha telibe találom a PO 8-8 csapatát sorrend szerint
Bob_Marley írta:Ismét csak remek lett a podcast!
Ha a következőben Boshról is lesz szó, már gyanakodni fogok, hogy Bazskáék olvassák ezt a topikot
Hát, ha megemlítik, hogy van egy fórum, ahol 3 elmebetegnek Chris Bosh szerepel az aváján...
Bob_Marley írta:
Továbbra is kérdés Sixers szerintetek kiesik? (Én a tegnap miatt a Bucksot továbbra is kiesőnek érzem, de a Sixers "gyalázat" amit művel)
Szerintem bejut a 76ers, pedig a Bucks-ot sokkal szívesebben megnézném a PO-ban.
Nyugat még mindig izgalmas, Rockets 32-27, Nuggets 32-27, Suns 31-29, Jazz 31-30 vereség, bár szerintem marad ez a sorrend és bejut a Houston - Denver kettős.