szent habakuk!lui1698 írta:18:00 - Ezequiel Garay 30 méteres szabadrúgásgóljával vezet a Racing Santander az Almería otthonában

szent habakuk!lui1698 írta:18:00 - Ezequiel Garay 30 méteres szabadrúgásgóljával vezet a Racing Santander az Almería otthonában
De nem ám!Sztem egy igen jó kis,lendületes meccset fognak játszani a felek.Igazságos pontosztozkodás,2:2es eredménnyel.Krojf írta:A mai, Sport1-en 19:00-tól zajló Sevilla-Villarreal meccsről sem
szabad megfeledkeznünk!
K.
Pont,h azért volt (legalábbis nekem) különösen bicskanyitogató ez a jelenet,mert sípszó után történt és full idegből csúszott rá az a paraszt DH Danira.Nemtom mit szóltál volna ha játékon kívül lerúgja a fiunkat...Mert nem sokon múlott ám.LG írta: UristenEnnyire nem kéne elfogultnak lenni. Del Horno a landát rugta el, még szabálytalanság sem volt(főleg ugye, h sipszó után történt az egész)
Szerintem is x lesz, főleg úgy, hogy a Sevilla 3-0-ra nyert az UEFA-ban, remélem egy kis lökés lesz nekik.Rivaldo11 írta:Ma este egy döntetlen lenne igazán jó nekünk a Madrid-Sevilla meccsen.Ez az eredmény pedig benne van a pakliban, sőt, szerintem az iksz a legvalószinűbb.
http://matchdays.eu/index.php?page=video&id=3322kennyke04 írta:tegnapi Agüero ollózós góljáról vki tudna lőni egy egy linket?
Ehh, kösz!!mezeibela írta:sport klub.
21:00.
Annyira nem volt egyértelmű,hogy semmi nem volt.Persze,biztos rájátszott,de Del Horno a labdát rúgta el?Ne viccelj már...Villa meg,hát vagy 5x visszalassították,odarúgott,és innen honnan tudod megállapítani,hogy nem volt semmi?!LG írta: UristenEnnyire nem kéne elfogultnak lenni. Del Horno a landát rugta el, még szabálytalanság sem volt(főleg ugye, h sipszó után történt az egész) Villa meg IZOMBÓL sarkon rúgta
Épp hogy csak hozzá ért, ember.
UristenEtooka írta:Melyikekre gondolsz?Amikor Villa sarkon rúgta izomból vagy amikor Del Horno a két lábával közrefogta a támaszkodó lábát?LG írta:Azért Alves is megmutatta, miért nem szeretik sokan. Undoritó volt, ahogy 2x is szinészkedett. Erről remélem leszok Barcelonában.
Melyikekre gondolsz?Amikor Villa sarkon rúgta izomból vagy amikor Del Horno a két lábával közrefogta a támaszkodó lábát?LG írta:Azért Alves is megmutatta, miért nem szeretik sokan. Undoritó volt, ahogy 2x is szinészkedett. Erről remélem leszok Barcelonában.
Az MU-nak van rá asszem visszavásárlási joga, amiről szó is volt most, amikor Bl-ben egymás ellen játszottak.Rossi hatalmas csatár...Ezt már tavaly láttam. Nem lesz sokáig a Villarealban, mert pokoli tehetség.