2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyszer már volt ott Ibra és azt mondta,hogy 90 milláér ha kivásárólják akkor oda megy...Jól pofán röhögték azt elküldték a ..... .LM10 írta:Ha már utáltuk a Realt, mert a mi kiszemeltjeiknek vennék meg akkor erre mit mondunk?
A Marca mai száma szerint továbbra is Benzema a vezetőség jelöltje, azonban tegnap a Bernabeuban jártak Ibrahimovic ügynökei az ő kezdeményezésükre. Mourinho egyébként nem zárkózna el a transzfertől megfelelő ajánlat esetén. Részletek később...
Az ő nevét itt vetette fel valaki. Azt hittem legalább pletyka színtjén máshol is megjelent, ha már itt szóbakerült.MessiFan írta:Bár sajnos eddig nem volt szó Youngról...
Szerintem Titi cseréjének bőven elég. Simán tudná szvsz azt mint Henry! Bár sajnos eddig nem volt szó Youngról...Ticsi 23 írta:...Ő tuti, hogy csak Henry cseréje lenne.
Igen, felőle is ennyi volt.Barcaádám írta:a Bayern hivatalos közleményben tudatta, hogy a francia klasszist nem engedi el a klubvezetők döntése alapján
na Ribéryről is ennyit??..
Csak akkor még 2 év volt hátra a szerződéséből, most pedig már csak egy és nem úgy tűnik, hogy hosszabbítanak vele.matyi25 írta:Emlékszetek a tavalyi átigazolási szezonra? Akkor is kerestünk középcsatárt (bár nem tudom mi értelme volt ha van egy Eto'onk) és úgy alakult a dolog í hogy senki nem volt elérhető/túl drága volt. Nekem a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít hozzá. Remélem a folytatás is hasonló lesz és Eto marad, meg szór megint egy laza 30 gólt :d De azért szélre igazolni kéne!!!! Szélső hátvédet is.
Lionel85 írta:Azt azért megnéznémwikko írta:Ha a Barca le akarná igazolni Torghelle Sanyit akkor Perez elhozná 20 m-ért![]()
Komolyra fordítva a szót, Ribéry-t is csábították/csábítják, tényleg azt a játékost akarják megvenni, akit mi kinéztünk magunknak. Jobb lenne a sajtó háta mögött játékosokat nézni, tárgyalni velük, klubjukkal, hogy ne figyeljenek fel Madridban az érdeklődésünkre, csak már akkor amikor az xy játékos már mezét mutatja a fotósoknak Laportával és Txikivel együtt.
Azt azért megnéznémwikko írta:Ha a Barca le akarná igazolni Torghelle Sanyit akkor Perez elhozná 20 m-ért
madridista.hu írta:péntek, 21:08 - A Cadena Ser értesülései szerint a Real Madrid kiszemeltjei között van Javier Mascherano! A klub vezetősége első ajánlatként 30 millió eurót áldozna a Liverpool játékosára, aki nem számít érinthetetlennek Rafa Beníteznél. Pellegrini a hírek szerint szívesen összehozná a Lass-Mascherano középpályá
Robinho lesz a következő kiszemeltjük.madridista.hu írta:péntek, 21:08 - A Cadena Ser értesülései szerint a Real Madrid kiszemeltjei között van Javier Mascherano! A klub vezetősége első ajánlatként 30 millió eurót áldozna a Liverpool játékosára, aki nem számít érinthetetlennek Rafa Beníteznél. Pellegrini a hírek szerint szívesen összehozná a Lass-Mascherano középpályá
madridista.hu írta:péntek, 21:08 - A Cadena Ser értesülései szerint a Real Madrid kiszemeltjei között van Javier Mascherano! A klub vezetősége első ajánlatként 30 millió eurót áldozna a Liverpool játékosára, aki nem számít érinthetetlennek Rafa Beníteznél. Pellegrini a hírek szerint szívesen összehozná a Lass-Mascherano középpályá
Napról-napra, óráról-órára változnak az álláspontok ezügyben. Mehet, nem mehet, ide akar igazolni, oda fog igazolni....wessel írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... illat.html
Nem tudom ez mennyire igaz, de én szivesen láttam volna a Barcában.
Egyébként meg ha Villa mindenképpen el akarna menni, akkor a klub nem tarthatja vissza erőszakkal.