visca el barca írta:Barcaman14 írta:Ezzel nem a mi játékrendszerünket kritizálom, félre értés ne essék, csak olyan emberek kellenek a szélre, mint Pedro, akinek ez fekszik. Mert Alexisnek láthatóan nem. Nekem ez jön le, de lehet, hogy csak túl sokat akarok bele látni a dologba.

sztem sancheznek fekszik a barca játéka, abszolut beleillik a stratégiaba (nem ugy mint anno zlatan), a gond az, hogy a kapu előtt töketlenkedik. a többi dolgot jól oldja meg.
Egyet értek Francois-val

Udineset azért "nem szabad" idekeverni, mert mióta világ a világ kontra csapat, Sanchez gyors, jóval több területe volt futkározni.
Én azért nem húzom le Sanchot, meg sokszor védem is, mert a mezőnyjátékban nagyon sokat hozzátesz, s ez hosszútávon rengeteget számít.
Igen kihagy egy csomó helyzetet, iszonyat bosszantó, ezen lehet javítani, önbizalomhiány menstruál nem tudom, de én bízom benne ez javul.
A játék nálunk igen is az hogy Messinek kell játszani, akár labdával őt keresni, akár területet nyitni, illetve a szélső támadók szerepe védekezésnél borzasztó fontos ezeket Sanchez jól megoldja, s ez nagyon fontos.
Most ha pl anno Ibrahimovicot veszem, aki lehet rúgott pár gólt (meg mindenki leírja hogy húúú gólt lőtt a Realnak....) na bumm, de játékban annyit tett hozzá mint én a Tv előtt...
Sancheznek fekszik a játékunk, meg is oldja a feladatát maximálisan, a gólok bónuszok lennének, s ha már odakerül illene is berúgni, ezen a jövőt tekintve kisebb probléma, mint az hogy "nem fut". Higgadtság kellene, én nagyon bízom benne ez el is jön.
Lehet írni, hogy de meddig kell még benne bízni stb, de továbbra is tartom amíg mezőnyben nagyon sokat tesz hozzá, addig nem érheti szó a ház elejét.