Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ellenfél megköszöni szépen, és 3-0lal viszik a kupátG.Gabe írta:Én arra kiváncsi lennék rá, mi van, ha a Real vagy a Barca vagy bármelyik komolyabb csapat azt mondja, hogy ők köszönik, de nem utaznak.
Valami ilyesmi jutott eszembe nekem is...a pofám leszakad!lui1698 írta:Remélem jövőre már a bajnoki klasszikusokat is egy szaudi tevehajcsár udvarában rendezik...
Viszont cserébe át kell utazni a világ végére.ab1daL írta:És akkor marad a két meccses eljárás, vagy akkor gondolom csak egy meccs fog dönteni?! Ennek azért örülök, mindenhol egy meccsen dől el a szuperkupa, csak itt volt trend ez a két meccs..
Hát az nekem alapból dilim, amikor hazapasszolják a labdát vagy az előre helyett ink megfordul vki és hátraadja, szóval én erre különöseebn érzékeny vagyok. Mikor Pique adogatja hátra a labdákat folyamatosan nagyon fel tud idegelni...Kash írta:
Örülök, hogy igy látod.
Nem akkor vannak gondok, ha hátrafelé passzol, hanem akkor, ha a passzai az ellenfélnél kötnek ki. Egyébként értem, hogy mire gondolsz, de hát Montoya csakis egy fajta védő, a védők általában a védők közt passzolgatnak, az inditásokból persze ők is ki kell vegyék a részüket, és pénteken Montoyanak nem 1 jó inditása volt, szépen feljött a támadásoknál, az 1. félidőben mondjuk 2-szer is az ellenfél 16-osán kivül helyezkedett.
Ha Xavi egyfolytában hátra passzolna, akkor én is igy reagáltam volna, mint te, dehát csakis egy védőről beszélgetünk.
Ui:
Én sem gondoltam arra, hogy Montoya már a következő idénytől kitűnően pótolja majd Alvest, csak arra, hogy ha beérik, akkor ez is megtörtnénhet, és én igenis pozitivnak itélem meg a kupán mutatott teljesitményét.[/code]
Örülök, hogy igy látod.Szóval, pl ha Xavi adna egy gólpasszt egy meccsen, de a többi passza mind hátrafelé menne nem a gp-t jegyzi meg az ember, hanem azt, h ma nem vt megyőző, mert nem merte előre játszani a labdát
Nem pattogok, félreérted.Kash írta:![]()
![]()
Én csak arra céloztam, amit G.Gabe is emlitett, ha jól tudom, hogy HA Montoya beérik, akár Alvest is tudja majd kitűnően helyettesiteni.
Ezt az egész passzolást meg azért irtam, mert az általad félpáyláról visszafele passzolgató ember, félpályáról inditotta kitűnően Messit, aki ha lepasszolja, Montoya egy fontos meccsen gólt szerezhetett volna.
Ennyi, nem kell pattogni...
Most ez az egy passza hogy jön ide? Meg az miért az ő dicsérete, h adott egy passzt, amiből Messi megindult és lepasszolhatta volna vissza neki?
Se Tito, se Mourinho nem lesz ott az a szép.Barcaman14 írta:Titonak nem éppen egy könnyen emészthető meccs jutott nyitánynak az biztos.ozsimiki írta:Egyet sajnálok csak, megint a szimpi Mou-s madriddal kezdjük az idényt...
Gratuláció és köszönet a csapatnak az újabb trófeáért, szép voltKeretbe foglaltuk a Pep-érát a 26. kupagyőzelemmel!
Titonak nem éppen egy könnyen emészthető meccs jutott nyitánynak az biztos.ozsimiki írta:Egyet sajnálok csak, megint a szimpi Mou-s madriddal kezdjük az idényt...
?Kash írta:
?
Messi indult félpályáról, a passzt Montoya adta neki, ott futott mellette szerencsétlen fickó, és Messinek nem volt szive lepasszolni neki, hogy rúgjon gólt, mert megvolt rá neki kétszer is a lehetősége.
Először megiedt a helyzettől, ám másodjára nem hibázott volna!
?bence-barca írta:Érdekes...engem épp, hogy a döntőben nagyon nem győzött meg... mikor félpályakról adta haza a labdákat...G.Gabe írta:Hát, ha Montoya beérik, akkor Alvesnek meg van az utóda. Ahogy elnéztem a döntőben, sokkal ügyesebb fickó, mint Alves, de látszott rajta a rutintalanság, meg a lámpaláz. Még pár meccs, és ez is elmúlik.
Érdekes...engem épp, hogy a döntőben nagyon nem győzött meg... mikor félpályakról adta haza a labdákat...G.Gabe írta:Hát, ha Montoya beérik, akkor Alvesnek meg van az utóda. Ahogy elnéztem a döntőben, sokkal ügyesebb fickó, mint Alves, de látszott rajta a rutintalanság, meg a lámpaláz. Még pár meccs, és ez is elmúlik.