kikapott 4-2reVaratrix írta:Tudja valaki mit játszott a Valencia?

Na igen csak a Valencia sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt mutatott mostanában és nem véletlenül vezették eddig a bajnokságot ...kleno04 írta:Hát ha úgy nézzük akkor nekünk már volt egy a "kis" Madrid ellen és elég sima volt ha jól emlékszemLG írta:Viszont ez ránk is igaz, nekünk is még csak most jön a nehezebb része, pl. a Valencia.akik ellen nem szokott jól menni, legalábbis már párszor megtréfáltak.
Hát ha úgy nézzük akkor nekünk már volt egy a "kis" Madrid ellen és elég sima volt ha jól emlékszemLG írta:Viszont ez ránk is igaz, nekünk is még csak most jön a nehezebb része, pl. a Valencia.akik ellen nem szokott jól menni, legalábbis már párszor megtréfáltak.
Ja csak azt is nézd hogy a Valencia-nak eddig könnyed sorsolása volt de most jön majd a fekete leves mert jönnek a nagy csapatok PL a BARCARonaldinho&Barca írta:Végre helyreállt a rend és vezetjük a tabellát.Ideje volt már botlani a Valenciának, bár tisztes amit eddig is csináltak, tavalyi évük után.
Mai meccset szépen behúztuk, bár áldatlan állapotok voltak, mai 90-percnek a focihoz elég kevés köze volt, de küzdöttünk és így is szép gólokkal győztünk. Szép volt srácok, alakulgat a csapat és az idei esztendő is.
CSAK A BARCA!!!
jó hát én se gondoltam komolyan:D de én örülnék egy X-nél rosszabnak is:Pkleno04 írta:hagyad már nem is győz a real hanem x-el egyettMáté.19 írta:vége...az élen fordulunk![]()
ha csak a madrid nem győz 10-0ra:D
hagyad már nem is győz a real hanem x-el egyettMáté.19 írta:vége...az élen fordulunk![]()
ha csak a madrid nem győz 10-0ra:D
89. perc[/quoteBarca az elsö végre!!!!!! :lol:A real kikap!!Máté.19 írta:Lampiao írta:Nem tudom nézni a meccset.... hanyadik percben jár a Valencia?
Húúúúú végre élen fejezzük ba a hétvégét!!!!:D:D:D:D