Igen, Albertini elfért itt egy fél évre, amikor egy alakuló Barcelona kereste régi önmagát. Riijkard régi cimborája volt, és benne volt 10-15 meccs egy fél idény alatt, átmeneti megoldásként.Az akkori helyzet és a mai full más.gnorbert írta:Ha egy Albertini elfért itt fél évre (meg egy Gudjohnsen itt van, és nem csinál semmit sem), elférne most ide Rivaldo is félre v. másfélre... (és mondjuk innen vonulna vissza, Spanyol bajnokként + BL győztesként).
Nagy show lenne ismét gránátvörös/kékben látni
Rivaldo sokat tett a Barcáért, de ha most idehoznánk, egyrészt szerintem játszana egy idény alatt vagy 10 meccset, a rotációnak hála,másrészt pedig Gudjohnsen szintjét ütné meg összességében véve. Jó, technikásabb 1000szer, de most azt nézem, mennyire lenne hasznára a csapatnak.
Miért nem emelkedik ki az AEKből? Szerettem Rivaldot, de ő az én szememben már csak a nevéből él, és Görögországban (teljesen jogosan) egy ekkora név nem kerülhet ki a csapatból.
Én teljesen jónak tartom az utat, amit választott. Elköszönt,kisebb bajnokságban levezet, kész. Ami az igazi hülyeség volt viszont, hogy elment a Milanba