Érdekes,mindjárt kiderül hogy egy csoportban vagyunk..Danka00792 írta:
Szurkolok!
Egyébként én ugyanigy állok. (Csak nekem 14-1-es golkülömbség) De 2 gyözelem eddig, bot csapatok ellen, és most jön a legnagyobb vetélytársam. Kemény lesz.

Érdekes,mindjárt kiderül hogy egy csoportban vagyunk..Danka00792 írta:
Szurkolok!
Egyébként én ugyanigy állok. (Csak nekem 14-1-es golkülömbség) De 2 gyözelem eddig, bot csapatok ellen, és most jön a legnagyobb vetélytársam. Kemény lesz.
Szurkolok!socio66 írta:Nemsokára kezdődik a tánc!![]()
Eddig 2 meccs,2 győzelem,11-0-ás gólkülönbség,de most kezdődik a bajnokság érdemi része,ugyanis a legnagyobb vetélytársammal játszok,akivel a bajnoki cím sorsát fogjuk most(és a visszavágón)eldönteni.
Nagyon kemény lesz,szurkoljatok!
Grat a tovabbjutashoz. Nekem is sikerult egy 2-1 csak azt sajnalom hogy borzaszto rossz ido jaras volt az utobbi ket hazai mecsen igy csak valamivel tobb mint fel stadion telt meg 33737nezo volt kivancsi a mecsre de a kov ket merkozesem is otthon lesz es karnevali szurk. hangulattal remelem tobben jonnek majd meg ha rossz idojaras is lesz.bowlinggolyo írta:Sikerült megvernem a kupa ellenfelem.Áttörtem az ő ragyogó átlag feletti védelmét az én megfelelő átlagos középen támadásommal.Am akit érdekel a meccs az megnézheti Bowlinggolyo FC aktuális meccseinél és ott a Bowlinggolyo FC- Ultra Viola Újpest elleni meccsnél megteheti.
Akik játszottak ma a kupában azoknak h sikerült a meccs?
Úgy értettem,hogy az én edzőmmel mennyivel nyúlik meg az idő..torrestoni írta:
Megnyúlni miért nyúlna, hiszen minnél jobb edző, annál kevesebb időt vesz igénybe a fejlődéshez. Egy-egy szint több héttel is megnöveli a fejlődés időtartamát.
Egy jó edző már 80 millió körül megszerezhető.
Megnyúlni miért nyúlna, hiszen minnél jobb edző, annál kevesebb időt vesz igénybe a fejlődéshez. Egy-egy szint több héttel is megnöveli a fejlődés időtartamát.socio66 írta:Egy ilyen edzővel mennyire nyúlik meg a játékos fejlődési ideje?torrestoni írta:
Az, hogy milyen edző, független a másik két jellemzőtől. Az edzői képesség utal rá, határolja be. Amikor edzőt cserélsz, lehet választani pénztárcától függően.
Valamint hogyan kell edzőt váltani és mennyiért lehet egy jó edzőhöz jutni?
Egy ilyen edzővel mennyire nyúlik meg a játékos fejlődési ideje?torrestoni írta:
Az, hogy milyen edző, független a másik két jellemzőtől. Az edzői képesség utal rá, határolja be. Amikor edzőt cserélsz, lehet választani pénztárcától függően.
Az, hogy milyen edző, független a másik két jellemzőtől. Az edzői képesség utal rá, határolja be. Amikor edzőt cserélsz, lehet választani pénztárcától függően.socio66 írta:15.000-ért.MQuC írta:Socio!
Mennyiért vetted a 17 éves playádat??
Egyébként az edző szintjét mi mutatja meg?a tapasztalata,vagy a vezetői képessége?
socio, gyenge edződ van. "gyenge edző, aki védekező felfogású... blablabla."socio66 írta: 15.000-ért.
Egyébként az edző szintjét mi mutatja meg?a tapasztalata,vagy a vezetői képessége?
15.000-ért.MQuC írta:Socio!
Mennyiért vetted a 17 éves playádat??
Az ifim még csak most kezd fejlődni, jelenleg 7 db 5 csillag feletti játékosom van ott. Rendszeresíthetjük az ifi barátságos meccseketMQuC írta:Theo. Elfogadtam. Gondolom látod te is![]()
Ha 2 nagyszerű csatárod van, akkor nem sok esélyem van nekem, de fejlődésre jó a meccs
szerk.: Sok sikert, jójétkot.
Egy 17 éves játékos 6 és fél hét alatt lép egy szintet, ha az edződ jó szintű... Egyébként csak a játékszervezésére hat.socio66 írta:A már említett játékosom mellé vettem még egy egyet.![]()
Cato Holmefjord
17 éves
erőnlét:jó
játékszervezés:jó
szélsőjáték:középszerű
TSI:470
specialitása:gyors
A kérdésem az lenne,hogy ugye 7 hét kp edzés után lép szintet a játékos. Ilyenkor több tulajdonsága is változik?