Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
minek jössz ide hergelni a népet? ne égesd már le azt a 2-3 értlemes madridistát aki idejár...markionni írta:Fuck logic.
Esetleg még egy Atléticoban is reménykedhetünk.La Pulga írta:Annyira unalmas hogy évek óta szinte ugyanazokat kapjuk. Számomra így teljesen elveszik a BL varázsa. PSG után jöhetne egy Man. city/Bayern kombó a változatosság kedveért
S.Agüero írta:Manchester City–Monaco
Real Madrid–Napoli
Benfica–Dortmund
Bayern München–Arsenal
Porto–Juventus
Bayer Leverkusen–Atlético Madrid
Paris Saint-Germain–Barcelona
Sevilla–Leicester City
Egyedül a City és a Bayern továbbjutása megkérdőjelezhető szerintem.
Na, kérlek ne magyarázd be, hogy a Napoli erősebb mint a PSGIdei teljesítmény alapján a PSG ennyivel többet tud mint a Napoli, hogy ennyire lesajnált gyenge ellenfélnek tartjátok őket?
Kérlek, nyugodj meg, számolj el 10ig...szuszá.Rinku írta:Nagyon remélem, hogy egyszer valahogy ki fog derülni a csalás és olyan büntetést kaptok, hogy belefulladtok. Sorrendben a kövik nektek szerintem City, Dortmund, a döntőben meg behúzzátok. Nem tudom feldolgozni, hogy míg rajtatotokon kívül mindenki vért, verejtéket nem sprórolva nyernek BL-t, nektek előre kiterítik a vörös szőnyeget. Belemet kihányom a real madrid "sikereitől".
Szerintem nem. Alapból egy szintnek tartom kb. a Naplit meg a Leicestert, de stílusokból adódóan utóbbiba van inkább benne egy nagy csapat mefgingatása.Kovbal88 írta:
Tudomásul kell venni, hogy jó csapat a Real Madrid. Bárki ellen lehet esélyük, és még mindig jobb mintha a Leicester City-t kapják.
Nem olyan rossz ez a sorsolás. Az Arsenalt kicsit sajnálom, de nem reménytelen a helyzet ott se.
Tudomásul kell venni, hogy jó csapat a Real Madrid. Bárki ellen lehet esélyük, és még mindig jobb mintha a Leicester City-t kapják.Stalkyard írta:Kár hogy nem a Vasassal sorsolták össze őket. Szerintem azt is megoldották volna ha nagyon akarják.
Mindegy, magunkkal kell foglalkozni. A PSG verhető, egyedül attol tartok hogy Emery mindig megfogott minket. De nem lesz rossz erő felmérő a tavasz elott.
Azért a Napoli elég messze van a PSG-től, ezt te is tudod.Idei teljesítmény alapján a PSG ennyivel többet tud mint a Napoli, hogy ennyire lesajnált gyenge ellenfélnek tartjátok őket?
Ha egyszer a 16 között kapnátok egy Juventust vagy egy Bayern, annyira meg lennék lepődve, leesnék a székről. Már csak azért is, mert a lefizetett gyökér rossz golyót húzott...markionni írta:Idei teljesítmény alapján a PSG ennyivel többet tud mint a Napoli, hogy ennyire lesajnált gyenge ellenfélnek tartjátok őket?
A City lehet hogy simán továbbmegy de a németek sikerére nem innék hideg vizet.S.Agüero írta:Manchester City–Monaco
Real Madrid–Napoli
Benfica–Dortmund
Bayern München–Arsenal
Porto–Juventus
Sevilla–Leicester City
Hasonlóan látom, szerintem is ez a kettő a lehúzósabb, de én a Sevillát sem venném tutinak.S.Agüero írta:Manchester City–Monaco
Real Madrid–Napoli
Benfica–Dortmund
Bayern München–Arsenal
Porto–Juventus
Sevilla–Leicester City
Rinku írta:Az Europolnak kéne már vizsgálnia az egészet, mert ezek nem véletlenek. Az ötös lottót előbb kihúzzák kétszer, mint hogy ennyi "véletlen" összejöjjön folytatólagosan.
Miért Fergie bajnok MU-ja gyenge csapatnak számít?LG írta:A Liverpoolt (akkor viszonylag erősnek számítottak) még vmikor a 2000-es évek közepén.S.Agüero írta:Mikor kaptak utoljára erős ellenfelet a 16 között?
Idei teljesítmény alapján a PSG ennyivel többet tud mint a Napoli, hogy ennyire lesajnált gyenge ellenfélnek tartjátok őket?Rinku írta:Az Europolnak kéne már vizsgálnia az egészet, mert ezek nem véletlenek. Az ötös lottót előbb kihúzzák kétszer, mint hogy ennyi "véletlen" összejöjjön folytatólagosan.
A Liverpoolt (akkor viszonylag erősnek számítottak) még vmikor a 2000-es évek közepén.S.Agüero írta:Mikor kaptak utoljára erős ellenfelet a 16 között?