Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.02. 10:17:17

a legujabb official batman trailer

http://www.youtube.com/watch?v=g8evyE9T ... r_embedded#!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.02. 06:41:56

Az még eldől, amúgy nem vagyok nagy sportember :P

Aki még nem látta, nézze meg :)
http://www.imdb.com/title/tt0498380/

Filmklub
http://filmklub2.blogspot.com/
Közzétettem egy szavazást :)
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.02. 00:01:45

előd, ne igyál, nem sport emberhez méltó. főleg nem 3 napig. :D

kösz az ajánlást, de már azokon is tulvagyok :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.01. 23:19:10

Három napig nem fogom nézni a fórumot, diáknapok lesznek, így non-stop kómásan nem fogom bevállalni. Most is kicsit az vagyok, de nem vészes.
Majd józan fejjel könyvelem az értékelésket :)

Katalin: Oceans trilógia ha kimaradt esetleg :)
Vagy régiek közül a Nagy balhé Robert Redforddal
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.05.01. 21:25:46

visca el barca írta:várok mindenféle bankrablós, vmit ellopós vagy hasonló filmeket. vígjáték nem kell.
t
Tolvajok városa. legjobb :D
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
miihii
KHAL

2012.05.01. 21:08:01

visca el barca írta:várok mindenféle bankrablós, vmit ellopós vagy hasonló filmeket. vígjáték nem kell.
Holtpont
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
geridoss
Director del Fútbol

2012.05.01. 20:47:29

soadroli írta:Messideco úr, nagy baj lenne ha holnap értékelném a Sam-et? Úgy volt hogy ma meg tudom nézni, de közbejött valami. :)
Ja, és akkor mi arra a válasz, hogy mindenki bedobja az ajánlását? :D
Holnap együtt jövünk az értékeléssel! :D
Tegnap elkezdtem éjszaka, hajnali egykor, de 10 perc után rájöttem hogy még van két óra, és akkor már nem fogtam fel, hogy miről van szó :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.01. 20:29:33

visca el barca írta:igen, mindkettőt. a mielőtt az ördög rádtalált épp a napokban ajánlotta vki (Te? :D)
sztem nem én voltam, mert én is pont a napokban láttam a fórumon az ajánlást :D

Egyébként nem rossz film, de mondjuk én nem feltétlenül ajánlanám másoknak, számomra hiányzik belőle valami plusz
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.01. 19:44:10

igen, mindkettőt. a mielőtt az ördög rádtalált épp a napokban ajánlotta vki (Te? :D)
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.01. 19:40:24

olasz meló, banki meló, szajré, szemtől-szemben, montreali bankrablás, ronin, kánikulai délután, trükkös gyémántrablás, utolsó gyémántrablás, belső ember, 44 perc és a többi

bár sztem mindent láttam de hátha :D
Most néztem meg: Before the Devil Knows You're Dead
Nem az a klasszikus heist movie, de gondoltam hátha érdekel a téma miatt

Valamint a Takers esetleg, bár sztem azt láttad
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.05.01. 19:35:11

olasz meló, banki meló, szajré, szemtől-szemben, montreali bankrablás, ronin, kánikulai délután, trükkös gyémántrablás, utolsó gyémántrablás, belső ember, 44 perc és a többi

Nekem a nagy filmnézőnek ( :lol: ) komolyabb mennyiség jutott az eszembe, ami nincs a felsorolásban: Balhé

Persze lehet, hogy az "és a többi" tartalmazza. :D

Persze, ha esetleg láttad, akkor is van egy pozitívum: Plusz egy hsz. \:D/
:mrgreen:

szerk.: Közben rájöttem, hogy ez mondható vígjátéknak. :P
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.01. 19:12:18

várok mindenféle bankrablós, vmit ellopós vagy hasonló filmeket. vígjáték nem kell.

Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.05.01. 18:46:58

Fernando írta: -The Cabin In The Woods
Ez engem is érdekel, fönt van már valahol?
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2012.05.01. 18:25:25

Utóbbi pár napban én is megnéztem néhány filmet.

A gépész:
Ezt már nem először látom, de utoljára pár éve. Még mindig zseniális film, jó a mondanivaló, beteg, elvont, de kerek. Bale legjobb filmje. 10/8.5.

Az erő krónikája:
Elszaporodtak mostanában a kézikamerás filmek, de ez mindenképpen a legjobbak közül való. Bár ez kicsit több annál, hiszen nagyon jó effekteket is tartalmaz és a történetvezetése is nagyon jó. Bár ami előny az egy kicsit hátrány is volt nekem: mivel kézikamerás így nagyok voltak a felvételek közti ugrások és sok dolog nem volt rendesen kibontakozva. Pl hatalmas ugrás volt a lyukban készült videó és az utána lévő labdás trükkfelvételek között. Negatívum még, hogy elég rövid. Azért egy 10/8-at adok rá, mert nekem nyerő a stílus.

Sucker Punch (Álomháború):
Egyértelműen a csajokkal és a látvánnyal lett eladva a film, amit tudtam is, nagyrészt ezért is töltöttem le. Tetszenek ezek az elmegyógyos filmek, és a képzelt világos harcok. A csajok meg... Babydoll-t tudnám szeretni. A film megütötte azt a lécet amit felállítottam neki, de túl nem szárnyalta, a sztori jónak mondható, a látvány nagyon jónak (zseniálisnak csak azért nem nevezhető, mert bár szép, meg monument, de azért nem lehet összehasonlítani egy Faun labirintusának képi világával). Összességében adok rá egy 10/7-et, talán 7.5-öt.

Amik még hátravannak a következő pár napban:

-Shame. Már rég letöltöttem de csak mostanában lett normális minőségben fent neten, és a felirat is csak nemrég készült el. A sztori izgalmasnak tűnik.

-The Cabin In The Woods
-A Dangerous Method

Utóbbi kettőt látta már valaki? Meg ha már erre jártok és olvassátok, írhatnátok néhány jó film tippet mostanából (amik a moziba mennek nem érdekelnek). Nem jött be nekem egy Marvel képregény adaptáció sem, rühelltem mind a Vasembert, mind a Hulkot, de főleg az Amerika kapitányt, így az Avangerstől kíméljetek.) A Pite új részét láttam, a Kopasz osztagot pedig a héten nézzük moziba.

Ha már nőknél tartunk:
Elsőszámű és nagykedvenc nekem Jessica Alba, de nem rugdosnám kis Sophie Monk-ot sem az ágyamból (bár neki sok filmje nincs, de ami van abba jónőt játszik). A bálványhírességek közül talán még Mila Kunis aki elég jó. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.01. 18:18:57

visca el barca írta:eh... mi folyik itt emberek? elmentem meginni 2 sört (6) erre látom h mindegyik megvadult itt... :lol:

bob-ot hagyjátok, ő nem ért a filmekhez :lol: nem is értem mit keres ebben a topicban :roll:

nem való neki csak a csizmáskandúr. jah, bocs az is sci-fi. hogy tudna egy macska beszélni? :lol:
:D

Én tényleg nem értek hozzá nem is tagadom, én tanulságot keresek egy filmben, na nekem az Alienben ez nincs meg, de miihii meggyőzött ja nem :D

Tetszett a védőbeszéd, ha szembejönnének az utcán majd rád gondolok :D

Nőkben én is Jessica Alba és Charlize Theronra dobok egy voksot :D De Eva Mendes nálam a legszebb meg Sophia Bush :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.01. 18:38:23-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.01. 18:17:42

soadroli írta:
messideco írta: Bezzeg az Avangersre van idő kétszer is :twisted: :lol: :lol:

Mindenki bedobja? Miért?
Ez nem jó így?
:oops: :lol:
Kanty ötlete volt, és szerintem jó lenne. Tudsz válogatni, stb... Meg aki szorgalmas (és nem olyan lusta dög mint én), annak nem kéne várni annyit a másik ajánlásra.
Neked ez jött le belőle? :P Én pont ellene vagyok. Mondtam, h semmi értelme előre ajánlgatni :arrow: kb. ez olyan, mintha előre mindenki bedobott volna egy címet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2012.05.01. 18:11:19

Bob_Marley írta:
miihii írta:
Fényt gyújtok az éjszakádba :P
Sajátságos megfogalmazás volt :D
Kicsit olyan volt, mintha 6 évesnek magyaráznád :D De kösz :D

Elhiszem meg tényleg biztos van 1 milliárd Alien fanatikus, nekem bőven elég annyi földönkívüliek, innentől kezdve nem érdekel a film, bocs :D 1et láttam de nem hiszek se az UFO-kban se az ilyen nyáladzó genyó kis megmagyarázhatatlan lényeket nem tudom besorolni, bocs 2 :D
Mondtam már scifi fantasy meg minden hasonló "baromsággal" engem meggyőzni nem fog senki, bocs 3 :D

Egyik egyetemi csoporttársam fogalmazta meg jól a fantasy úgy jött létre, pár srác beszívott és azt hiszik beszélnek a halak az Akváriumban....:lol:
Igazán nincs mit ;) Gondoltam biztos ami tuti,levezetem,mert szintén 6 éves gyermeki naívságom azt sugallta,h bizonyára ezen infók hiányában érthetetlen a film számodra,mondom ezen ne múljon :D :P

Oké,akkor van egy megdöntetetlen bizonyítékom,h ezek nem csak fantáziavilág:
Az AvP-ban itt a Földön bunyóznak ezek a lények,képi bizonyítékék szolgálnak rá :mrgreen: Tehát innét kezdve már földönbelüliek,tehát hinned kell bennük,nem éééérted? :lol: Jobb lenne,ha megnéznéd a filmeket,h tudd mit lehet ellenük kezdeni,hátha a boltba menet beleszaladsz egybe és ott kevés lesz ha bocs-ot kérsz tőlük akárhányszor :D

Lehet,h ez az egy sörike is sok volt ebben a majálisos kánikulában? o.O :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.01. 17:50:35

eh... mi folyik itt emberek? elmentem meginni 2 sört (6) erre látom h mindegyik megvadult itt... :lol:

bob-ot hagyjátok, ő nem ért a filmekhez :lol: nem is értem mit keres ebben a topicban :roll:

nem való neki csak a csizmáskandúr. jah, bocs az is sci-fi. hogy tudna egy macska beszélni? :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.01. 17:11:42

miihii írta:
Sajátságos megfogalmazás volt :D
Kicsit olyan volt, mintha 6 évesnek magyaráznád :D De kösz :D

Elhiszem meg tényleg biztos van 1 milliárd Alien fanatikus, nekem bőven elég annyi földönkívüliek, innentől kezdve nem érdekel a film, bocs :D 1et láttam de nem hiszek se az UFO-kban se az ilyen nyáladzó genyó kis megmagyarázhatatlan lényeket nem tudom besorolni, bocs 2 :D
Mondtam már scifi fantasy meg minden hasonló "baromsággal" engem meggyőzni nem fog senki, bocs 3 :D

Egyik egyetemi csoporttársam fogalmazta meg jól a fantasy úgy jött létre, pár srác beszívott és azt hiszik beszélnek a halak az Akváriumban....:lol:
Kép
Kép
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2012.05.01. 16:58:38

miihii írta: Fényt gyújtok az éjszakádba :P
Nyüüüüüüüüüüü :lol:

Kép
Alap film, amiből azóta is merítenek a filmesek, de engem sem érdekel annyira, hogy 3x2 órát rááldozzak komolyabban, amit eddig láttam belőle az bőven elég volt. Az talán az első rész és a másik kettőből összesen vagy 30 perc... meg az Alien vs.Predator.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.01. 16:48:16

Akkor már össze-vissza kavarodás lenne, az a baj :(
Heti két film meg a nagy részének sok.

Valahogy megoldjuk :)
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.05.01. 16:44:04

messideco írta: Bezzeg az Avangersre van idő kétszer is :twisted: :lol: :lol:

Mindenki bedobja? Miért?
Ez nem jó így?
:oops: :lol:
Kanty ötlete volt, és szerintem jó lenne. Tudsz válogatni, stb... Meg aki szorgalmas (és nem olyan lusta dög mint én), annak nem kéne várni annyit a másik ajánlásra.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.01. 16:38:55

soadroli írta:Messideco úr, nagy baj lenne ha holnap értékelném a Sam-et? Úgy volt hogy ma meg tudom nézni, de közbejött valami. :)
Bezzeg az Avangersre van idő kétszer is :twisted: :lol: :lol:

Mindenki bedobja? Miért?
Ez nem jó így?
Kép
miihii
KHAL

2012.05.01. 16:37:03

Bob_Marley írta:
Látom Alines filmek a téma, na nálam ez a film a TOP 5 érthetetlen filmek listájának egyik dobogósa :D

Szóval vannak azok a csúnya,csöpögős,sistergős,hosszúkás koponyájú lények,azok az Alienek.Ő az a fajtája a földönkívüli létformáknak,amiket kötve hiszem,h keresnénk és kapcsolatot igyekeznénk létesíteni (márpedig küldjük kifelé a jeleket,amiket ugye összefűztek és elneveztek dubstepnek :D ).Namármost ő mégis kapcsolatba kerül az emberiséggel,és nem épp fele- vagy egész baráti szeretetből. Aztán adott a másik oldal,amely a földlakók brigádja,akik igyekeznének elkerülni,h a keblére ölelje őket ez a csúnyáskodó kis Alien. De még a fészekrakó program keretein belül tevékenykedő Arctámadókkal sem,mert ők meg hajlamosak az ember torkára forrasztani a szót és orálisan szexuálják a népeket,méghozzá igen jó aránnyal,mert egyből pontos célzással termékenyítenek.Tehát ebből a nézetkülönbségből következnek a konfliktusok és még sajna az ENSZ és Chuck Norris sem tud békét teremteni.De bevetjük ellenük a biológiai fegyverünket,melyet nemes egyszerűséggel Ripley-nek hívnak és egész jó mutatói vannak rosszaságok ellen. Jobbak,mint Bosh-nak :mrgreen:

Van még kérdés vagy így már érthetőbb a film? :P 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.05.01. 16:40:06-kor.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.05.01. 16:36:17

Messideco úr, nagy baj lenne ha holnap értékelném a Sam-et? Úgy volt hogy ma meg tudom nézni, de közbejött valami. :)
Kép
Válasz küldése