Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem is küldték. Én se naon hiszem el csak érdekes.varga tamás írta:Ez egy hülyeség, szerintem komolytalan, mint a RM egésze.
Ja, és mi aforrás. Mert ha a marca, akkor kb. annyira kell komolyan venni.
Oké, de ne üljön le sztem Mijatoviccal sehova. Remélem kamu.Ádám02 írta:Szegényt megbüntették pedig csak visszautasította a real ajánlatát!
Nameg ahhoz képest, amennyit kap...barca99 írta:Sérülékeny? Én eddig 2 nagy sérülésre emlékszem. Az egyik a tavalyi, amiről tudták, hogy be fog következni. Meg is operálhatták volna, de akkor ugyanennyit hagyott volna ki. Így inkább megvárták, hogy meddig bírja. Sztem még nem lehet róla elmondani, hogy sérülékeny lenne.
Ez is lehet egy megközelítés!Lionel85 írta:Hát igen, ha a Barca hozza az igazi teljesítményét, akkor nem sok esélye lett volna a Madridnak nyerni. Így viszont odaadták a Realnak a bajnoki címet csak azért, hogy idén el lehessen venni tőlük.
Hát azért ne becsülük le őket tavaly is ez volt és mi lett a vége...egyébként télleg sanszos hogy mi nyerjük meg a bajnokságot ugyanugy rajtunk műlik mint tavaly!Lionel Messi Fan írta:Idén a Real Madrid nem lesz sehol Barca nyeri ez nem vitás. nagy [auto_cenzúra] a Real eddigi teljesítménye
Melkor írta:Ezzel csak az a bibi, hogy a CA-n nem volt ott...Henry írta: de sztem a Kaká fog nyerni, mivel BL + CA.
Melkor írta:Szerintem idén C. Ronaldo, Kaká és Messi lesz a dobogón.
Azt nem tudom, hogy ki fog nyerni (nagyban függ az őszi szezontól is) - talán Kaká az esélyesebb, de Messi idén MÉG nem fogja megkapni - csak második vagy harmadik lesz.