Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szntem rosszul tudod...MichaaBee írta:A németek a Holland-Orosz meccs győztesével fognak meccselni! Márha ugyanaz a lebonyolítás, mint 2004-ben.ozsimiki írta:portugál védelem miatt estek ki,két pontrugásnál is nagy hibát vétettek![]()
Az az ág nem vmi látványos focit fog hozni...mostmár remélem horvátok,vagy törökök kiejtik németeket![]()
Másik ágon meg továbbra is GO HOLLANDIA,ÉS SPANYOLORSZÁG!
A1-B2 vs C1-D2
B1-A2 vs D1-C2
nem így van?
egyáltalán nem léptek a lábára! holnap lesz videó róla neten, majd megmutatomBenga írta:Te szerk...
Rálépett utána a lábára. Nem véletlenül.
Próbáld ki nem valami kellemes amikor fekszel és rád taposnak.
Persze nem volt szándékos de nem poénból hempergett kettőt.
Igen, előtte sem voltam nagy portugál fan. Miért tartod erősnek? Én így érzem, nem tudok mit tenni.ozsimiki írta:Azért azt erősnek tartom,h egy ember miatt megutálnak páran egy-egy csapatot![]()
GOndolom annak a csapatnak előtte sem nagy vehemenciával szurkoltatok.
Hidd el, nem nehéz. Ha nálunk valaki kispályán( vagy a blsz2-ben) ilyen stílust venne fel mint a kis b*zi, kb 3-4 percet töltene a pályán, mert agyonrúgnák. Terpesztett lábakkal áll a szabihoz,( mert pózol) állandóan nyitott szájjal járkál, gesztikulál, és annyira nagyképű, hogy HÁNYINGER.ozsimiki írta:Azért azt erősnek tartom,h egy ember miatt megutálnak páran egy-egy csapatot![]()
GOndolom annak a csapatnak előtte sem nagy vehemenciával szurkoltatok.
Nem, a horvát-török meccs győztesével meccselnek.MichaaBee írta:A németek a Holland-Orosz meccs győztesével fognak meccselni! Márha ugyanaz a lebonyolítás, mint 2004-ben.ozsimiki írta:portugál védelem miatt estek ki,két pontrugásnál is nagy hibát vétettek![]()
Az az ág nem vmi látványos focit fog hozni...mostmár remélem horvátok,vagy törökök kiejtik németeket![]()
A1-B2 vs C1-D2
B1-A2 vs D1-C2
nem így van?
Régi közhely, de igaz: a focit gólokra játsszák - még mindig. Ebből a németek hármat, a portugálok kettőt lőttek.Saviola írta:Örüljünk is annak,hogy a német technikai magasiskola továbbment.szép volt fiuk,ballack szerintem nem tudott volna nagyobbat lokni a 3. gol elott,de legyunk boldogok,hogy a focit játszó portugalok kiestek,mert utaljuk a nyalaskeput.Kozben meg azt nem vesszuk eszre,hogy a foci sz.rt sem fog erni a kovetkezokben..remelem kiejtik ezeket a nullakat innen,minel gyorsabban!
A németek a Holland-Orosz meccs győztesével fognak meccselni! Márha ugyanaz a lebonyolítás, mint 2004-ben.ozsimiki írta:portugál védelem miatt estek ki,két pontrugásnál is nagy hibát vétettek![]()
Savi tesó nagyon jól összefoglaltadSaviola írta:Örüljünk is annak,hogy a német technikai magasiskola továbbment.szép volt fiuk,ballack szerintem nem tudott volna nagyobbat lokni a 3. gol elott,de legyunk boldogok,hogy a focit játszó portugalok kiestek,mert utaljuk a nyalaskeput.Kozben meg azt nem vesszuk eszre,hogy a foci sz.rt sem fog erni tovabbra..remelm kiejtik ezeket a nullakat innen,minel gyorsabban!
Így van Krisz!kovinho írta:IGEEEEEEEEEN!
Ennyit a hatalmas portugál válogatottról.
Egyébként bámulatos, hogy mennyire megutálom azokat a csapatokat ahol ez a CR játszik. Régen szerettem a portugálokat, meg a MU-t is, most meg.
Szívemből szóló hozzászólás. Köszönjük Németország, megajándékoztátok a világot.kovinho írta:IGEEEEEEEEEN!
Ennyit a hatalmas portugál válogatottról.
Egyébként bámulatos, hogy mennyire megutálom azokat a csapatokat ahol ez a CR játszik. Régen szerettem a portugálokat, meg a MU-t is, most meg.
Annak ellenére hogy nem akarom hogy ő kapja. Biztos vagyok benne hogy az eb szereplése ellenére meg fogja kapni sana.Lionel Messi Fan írta:Hát remélem C.Ronaldo-nál mikor nézik hogy ki kapja az Aranylabdát akkor nem felejtik el hogy az EB-n milyen gyenge produkciót nyújtott:P
Jajakovinho írta:De gyönyörű. Életemben nem drukkoltam még világversenyen a németeknek. Most ezt is ki kell próbálni.