Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de hogy jön ide Henry és Eto'o?Ticsi 23 írta:Szerintetek Henry vagy Eto'o?
a link: http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 66&nyelv=0
Nem kell lesüllyedni persze, csak elgondolkodtató, hogy azért pénz nálunk is van, (ez nem akadály, még akkor sem, ha fizetgetjük az adósságunkat) uhogy néha mi is belenyúlhatnánk kicsit mélyebben a zsebbe. Főleg olyan játékosokért, akiket jegyeznek is valahol, nem úgy mint az általad is említett Real "zseniket".Mihu írta:Azért mert nekünk nem kell lesüllyedni a Real szintjére hogy kiadunk 30 milliót egy addig viszonylag noname védőre akinek kellett fél szezon mire formába lendült, és 36 milliót egy, a világ legjobb 10 játékosában benne NEM lévő csatárra, aki a szezon 70%-ában sérült volt. És amúgy is...a Realnak nincs több tízmilliós tartozása mint nekünk.
Ticsi 23 írta:Szerintetek Henry vagy Eto'o?
a link: http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 66&nyelv=0
Azért mert nekünk nem kell lesüllyedni a Real szintjére hogy kiadunk 30 milliót egy addig viszonylag noname védőre akinek kellett fél szezon mire formába lendült, és 36 milliót egy, a világ legjobb 10 játékosában benne NEM lévő csatárra, aki a szezon 70%-ában sérült volt. És amúgy is...a Realnak nincs több tízmilliós tartozása mint nekünk.Csak a Barca! írta:Csak egy költői kérdés: Ha a Realnak megért Pepe 30misit, nekünk nem ér meg 30-32t Alves? (ráadásul azért nem egy szint a két játékos, igaz a posztjuk se)
Persze, hogy nem mind1 nekik. A MUban tudatos csapatépítés folyik. Évről évre, csak 1-2 játékost építenek be, akik nem is akármilyen nevek (tavaly: Anderson, Nani), idén is hasonló várható. Simán lehet az egyik Alves, úgyis kell nekik valaki a már kiöregedő Gary Neville helyére. Pénz ott is van dögivel, szóval nem féltem őket ilyen téren.Aprieto írta:Gyerekek.
Azért ha belegondoltok, a Manchesternek sem mindegy, hogy Wevbrán vagy Alves szaladgál jobb oldalt. Simán elképzelem, hogy rámentek Alvesre keményen.
így van! a MU-nak megvan a játékoskerete nem is kellene neki most senkit igazolniaVito írta:mert nem szeretem azt az embert.ozsimiki írta:...amúgy azt nem értem,h ő miért lenne hibás? Mármint Fergusson? Volt bőven lehetőségünk pontot tenni az ügy végére,eddig nem tettük,náluk meg úgy látszik nem vacakolnak a zsével. Persze még kiköthet itt is Alves,de mindenesetre ezután a cikk után kevés esélyét látom. Nem szokta ennyire benézni az ügyeket SAF.
te Mu szurker vagy, így nyilván más a véleményed róla.
ő csak ne vásárolgasson Alveseket , hanem élvezze a Bl győzelmet![]()
Vito írta:mert nem szeretem azt az embert.ozsimiki írta:...amúgy azt nem értem,h ő miért lenne hibás? Mármint Fergusson? Volt bőven lehetőségünk pontot tenni az ügy végére,eddig nem tettük,náluk meg úgy látszik nem vacakolnak a zsével. Persze még kiköthet itt is Alves,de mindenesetre ezután a cikk után kevés esélyét látom. Nem szokta ennyire benézni az ügyeket SAF.
te Mu szurker vagy, így nyilván más a véleményed róla.
ő csak ne vásárolgasson Alveseket , hanem élvezze a Bl győzelmet![]()
mert nem szeretem azt az embert.ozsimiki írta:...amúgy azt nem értem,h ő miért lenne hibás? Mármint Fergusson? Volt bőven lehetőségünk pontot tenni az ügy végére,eddig nem tettük,náluk meg úgy látszik nem vacakolnak a zsével. Persze még kiköthet itt is Alves,de mindenesetre ezután a cikk után kevés esélyét látom. Nem szokta ennyire benézni az ügyeket SAF.