Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk igaz, valamit valamiért...bence-barca írta: Meg is válaszoltad egyrészről. Kép után megkapja a rangját.![]()
Na meg ő is tudja, kissé kínos kirakni azok után, h mindenki tudja korrupcióval szerezte meg a rangot...
Ja, én hülyeMyShadow írta:Növekvő sorrendben kell jelölni:)
Meg is válaszoltad egyrészről. Kép után megkapja a rangját.Game90 írta: Egyébként GT, csak most jutott az eszembe, neked miért nincs kint rangnak, hogy "Év Fórumozója 2013"?![]()
(Képpel meg még mindig tartozol.)
Biztos megsértődött, mert ki lett rakva 1 hétre.Gareth Tello írta:sjd-ről tud valaki valamit? Eléggé eltűnt mostanában.
bráfó zsép votl kratulálokGareth Tello írta:Final score 426209S.Agüero írta:http://www.travelpod.com/traveler-iq?6c43=42ee
5. szinten elakadtam, valami szigetet 30 ezer kilométerrel ellőttem.![]()
89 éves vagyok.
Final level 11
Traveler IQ 116
Tim írta:Különböző politikai blogokon kampányol,illetve gasztro oldalakon trollkodik mostanság![]()
Remélem már tudja mi a különbség a gulyás,illetve a gulyásleves között..
Ez mi a bánat? bármire megyek, X-et rakS.Agüero írta: E szerint meg 51 éves vagyok.
http://flashfabrica.com/f_learning/brain/e_brain.html" target="_blank
Különböző politikai blogokon kampányol,illetve gasztro oldalakon trollkodik mostanságGareth Tello írta:sjd-ről tud valaki valamit? Eléggé eltűnt mostanában.
S.Agüero írta:http://www.travelpod.com/traveler-iq?6c43=42ee
89 éves vagyok.
Final score 426209S.Agüero írta:http://www.travelpod.com/traveler-iq?6c43=42ee
89 éves vagyok.
Mindenkinek máshogy kopik ki, neked akkor ott. Ismerek olyat,akinek saroknál, olyat akinek ahol az ujjai kezdődnek párnás részen, van akinek külső oldalon...Leon írta:Ahogy olvasom többeknek a sarkánál kopik a cipő,akkor lehet nem is veletek van a gond mert nekem az összes cipőm ami tönkrement mind a lábujjak résznél ment gallyra és nem csak a futócipőim! (jelenleg kereken 1 mázsa vagyok,de voltam már mázsahúsz is)
Szerintem igen.daffy írta:ez a fajta probléma csak úgy kialakulhat? esetemben 21 évesen semmi ilyesmi,24 évesen meg legyúrom hirtelen a cipőm talpát?csababarca írta: Értem a problémát,fateromnak van ilyen lába, felveszi a papucsomat,egy hét után felszakad a bőr papucs felülete a sarkánál,stb...szerintem egy ortopédus megnézhetné, mert később ebből lehetnek bajok, sérv,stb...
ez a fajta probléma csak úgy kialakulhat? esetemben 21 évesen semmi ilyesmi,24 évesen meg legyúrom hirtelen a cipőm talpát?csababarca írta: Értem a problémát,fateromnak van ilyen lába, felveszi a papucsomat,egy hét után felszakad a bőr papucs felülete a sarkánál,stb...szerintem egy ortopédus megnézhetné, mert később ebből lehetnek bajok, sérv,stb...
daffy írta: elkopik. nem tudom hogy magyarázzam el. a cipőt nézzük oldalról,a talpát tekintsük vízszintesnek. ez ideális esetben kb 90 fokos szöget zár be a cipő hátuljával. nekem ez a 90fok van lekopva. tehát nem konkrétan a talp lyukad ki,hanem járás közben szerintem a sarkamat úgy érintem a földhöz,hogy ezáltal a cipőtalp hátsó "éle" kopik és lyukad ki
kereken 80 kiló vagyok egyébként
én sem megyek be vele a homokozóba,sem hegyet mászni. fél év mindennapos használat után a sarok éle átlósan annyira lekopik,hogy kilyukad.rendeltetésszerűen használom. pedig nincs semmiféle láb problémám,a testtartásom is korrekt. lépéskor az a rész ér le először és valahogy nem bírják a strapát. pedig 2-3 évvel ezelőttig ilyen gondom nem voltDeus írta:Nekem 3 Converse cipőm van és mindegyik makulátlan még (Épp most is használom az egyiket, azzal vagyok most a munkahelyen). Persze, ez azért van mert vigyázok rájuk.
Nem tudom, hogy a tiéd hogy hogy kopik gyorsan.
Én 86 KG vagyok...
elkopik. nem tudom hogy magyarázzam el. a cipőt nézzük oldalról,a talpát tekintsük vízszintesnek. ez ideális esetben kb 90 fokos szöget zár be a cipő hátuljával. nekem ez a 90fok van lekopva. tehát nem konkrétan a talp lyukad ki,hanem járás közben szerintem a sarkamat úgy érintem a földhöz,hogy ezáltal a cipőtalp hátsó "éle" kopik és lyukad kicsababarca írta:Valami talpbetétet nem próbálsz ki?
Bár nem tudom hány kg vagy,de ez nem normáis,hogy minden kilyukad ugyanott.
90+ vagyok,de sem a lacoste+m sem a Cat cipőim nem kopnak,pedig hordom őket becsülettel,2-3 évesek.
Még kipróbálnám a helyedben a yellow cab cipőket!