Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A vicc az az egészben, hogy a jövőt lehet hogy pont az ilyen merkelek és hasonlók fogják majd jelenteni.visca el barca írta:26 éves... most kellene eladni, jövőre már usem kell a kutyának sem.. merkel meg putyin pont kijönne az árából..
a dopping mellékhatása, hogy ilyen hamar kiégett...Taibi írta:Így van! Kiégett a génkezelt kis gnóm.visca el barca írta:ma se lőtt gólt... már 3. meccse. egyre gyengébb, ráadásul kezd öregedni. arról nem is beszélek h 26 éves... most kellene eladni, jövőre már usem kell a kutyának sem.. merkel meg putyin pont kijönne az árából..
Így van! Kiégett a génkezelt kis gnóm.visca el barca írta:ma se lőtt gólt... már 3. meccse. egyre gyengébb, ráadásul kezd öregedni. arról nem is beszélek h 26 éves... most kellene eladni, jövőre már usem kell a kutyának sem.. merkel meg putyin pont kijönne az árából..
Sajna valóban nem talált, viszont így majd a Milan fut bele a késbe, ennyiGareth Tello írta:Sajnos nem jött be végül.miihii írta:Én is úgy gondolom, h nagy meccse lesz a pénteki.Pedig most is közel járt a gólhoz pár alkalommal.
Viszont így...
Messi hasn't scored for Barcelona in 336 minutes (in ALL comps)...
Poor AC Milan!
![]()
Sajnos nem jött be végül.miihii írta:Én is úgy gondolom, h nagy meccse lesz a pénteki.
Mikor megláttam, hogy a tiéd az utolsó hsz ebben a topikban, rögtön tudtam, hogy valami hasonlóval fogsz előrukkolni.visca el barca írta:ma se lőtt gólt... már 3. meccse. egyre gyengébb, ráadásul kezd öregedni. arról nem is beszélek h 26 éves... most kellene eladni, jövőre már usem kell a kutyának sem.. merkel meg putyin pont kijönne az árából..
Én is úgy gondolom, h nagy meccse lesz a pénteki.Gareth Tello írta: Espanyol ellen büntet, mesternégyes lesz, kérem szépen.
ha csészk gólját neki adták, nem pedig öngólnak, akkor igen.Csak egy kis pontosítás: 2 gólpassza volt. Fabregas mindkét góljánál ő készített elő.
Csak egy kis pontosítás: 2 gólpassza volt. Fabregas mindkét góljánál ő készített elő.shutterisland írta:tipikusan az a meccs, ahol mesterhármassal zár, ha az elején rúg egyet.
így, hogy nem jött össze a gól, kicsit önző is volt több esetben, joel kifogott ma rajta.
amúgy 3 gólpassz értékű átadást így is kiosztott, egyet váltottak gólra, meg amúgy mikor elhúzta a kapust, akkor az szerintem nem volt les.
Ha valaki adna érte 50-60 milliót, én már azzal is elégedett lennék.Game90 írta:Ma sem lőtt gólt, szerintem ideje lenne eladni őt.
Ráadásul már öreg is...Game90 írta:Ma sem lőtt gólt, szerintem ideje lenne eladni őt.
Ideje visszahívni Deut az Evertonból. Esetleg Messit adjuk oda kölcsönbe.Game90 írta:Ma sem lőtt gólt, szerintem ideje lenne eladni őt.
Én is ezt néztem azon kívül, h idegeskedtem a befejezései miatt.kristop írta:egyébként azt néztem, hogy szerintem marha jól játszott
sok jó csele és labdája volt, emellett ő szedte össze a labdákat, aztán ő fejezte be
szinte minden stimmelt a befejezéseken kívül, kár érte
Ha megnézed pl. a Milan elleni meccset, gyakorlatilag ez már meg is történt.shutterisland írta: egyébként el tudnék képzelni egy olyat, hogy neymar balról befelé, alexis és messi pedig kötetlenben középen és a jobboson, egymást váltogatva.
Mondjuk az Osasuna és a Milan ellenihez képest? Vagy a korábbi Clasicokhoz képest, ahol Messi már lassan szabadrúgásból veszélyesebb volt, mint akcióból?visca el barca írta:sztem meg tök hülyeség volt kitenni szélre. lényegében ezzel teljesen nullává vált a támadójátékunk.
Túl sokat nem, csak annyit, amennyit elmondtam, hogy ezzel távolabb került a kaputól.Barcaman1993 írta:Messi most játszott először jobbszélsőt az első perctől fogva ebben a szezonban. Nem hiszem, hogy túl nagy konzekvenciát kell ebből levonni.