Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizonyára mindjárt jön 10-20 hsz hogy: neee 2010-től nem nézek több f1et.Melkor írta:Hogy lehetséges, hogy már 8 napja nem volt hsz?![]()
![]()
Ezzel a linkkel azt hiszem felkavarom az állóvizet!
Alonso - Ferrari
Vagyis haza...Los Banditos írta: Forma 1-es versenyen ezzel biztos, hogy nem szórakozott. 2000-ben Németországban, és 2003-ban Silverstonban volt ilyen, de az illetékeseket azonnal elkapták és börtönbe vagy diliházba vitték.
Forma 1-es versenyen ezzel biztos, hogy nem szórakozott. 2000-ben Németországban, és 2003-ban Silverstonban volt ilyen, de az illetékeseket azonnal elkapták és börtönbe vagy diliházba vitték.Lesy írta:Na és Jimmy Jump mikor beszaladt má nemtom hol![]()
A kommentátoraink már csak ilyenek,Palik:kigyulladnak a piros zászlókKralo írta:Megvan a 6. Alonsonak!Van még mit fejlődeni. Körönként még minimum 3 tized kellene, hogy versenyben legyen a Renault a BMW-vel.
Ami érdekes volt, hogy Kimit olyan simán elengedte az az Alonso, aki még a fűre is kizavarja a mögötte lévőt, ha plusz pont lesz belőle.![]()
Ami rendkívül idegesítő volt, hogy Palik és Gyuszó Piquet Glocknak nézte, majd 3 körrel később még ugyanannál a pozíciónál Glockot Trullinak. Ketten vannak ott, és nem veszik észre magukat? Nem néznek ezek tévés közvetítést közben? Vagy mi van a monitorukon?
Kovaleinen miért állt ki a boxba az első körökben?
Nem tudom mióta követed ezt a sportágat, de ennek kb. ez a lényege.Master19 írta:B..ZI Hamilton..megelözte Massát![]()
Bár néha én is így érzek, de sztem nem csinált eddig több hülyeséget, mint Coulthard.LG írta:Remélem nemNem normális az az ember, életveszélyesen vezet. Remélem eltakarodik a másik japán gyerkőccel 1ütt.
Azért ez túlzásLG írta:Remélem nemRonaldinho&Barca írta: Kíváncsi vagyok Satora mi lesz vele, biztosra merem fogadni valahova beverekedi magát.Nem normális az az ember, életveszélyesen vezet. Remélem eltakarodik a másik japán gyerkőccel 1ütt.