2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Benzema szintén. Már évekkel ezelőtt olvastam tőle nyilatkozatokat, ahol arról beszélt, hogy a Madrid az álma, mert ott játszott a két példaképe, Zizou és Ronaldo. Ezt egyébként elmondta most, a bemutatásán is.ronaldo talán tényleg régóta oda akart menni
gondolom, erről papírod van tőlük, bamm.Pedro10 írta:"az már más kérdés, h sztem azért nagyon nem kell ünnepelni a gátlástalan flórit, ennyi lóvéból bárki megvette volna a gyerekeket,"
Csak más klubba nem ment volna egyik sem a háromból bumm."
Miért vagy Te ebben olyan biztos?Pedro10 írta:"az már más kérdés, h sztem azért nagyon nem kell ünnepelni a gátlástalan flórit, ennyi lóvéból bárki megvette volna a gyerekeket,"
Csak más klubba nem ment volna egyik sem a háromból bumm."
hmmm.... van benne valamifcbarca0827 írta:Budo, annak amit idéztél, olvasd el mégegyszer a 2. sorát! Megérted, hogy miihii mit "mondott"!
Budo, annak amit idéztél, olvasd el mégegyszer a 2. sorát! Megérted, hogy miihii mit "mondott"!Budo írta: Talán azért szokott itt is lógni, mert létezik ezen az oldalon egy olyan topic, hogy Barca vs. Real?![]()
Ha meg már van egy ilyen, akkor miért , ne lehetne itt is?
Talán azért szokott itt is lógni, mert létezik ezen az oldalon egy olyan topic, hogy Barca vs. Real?miihii írta:Legalább annyira röhejes,h reálistaként egy BARCA fórumon osztogatod az eszetÁllandóan nyafogsz,h mi miért nem tetszik ITT.De mégis nálunk lógsz
![]()
Talán otthon kéne nyalogatni az isteni Perec bácsit,akit pár éve még ti is elküldtetek egész pontosan oda![]()
Nyáron mindenki a madriddal foglalkozik,de ősztől újra a BARCÁról szól a fáma![]()
Legalább annyira röhejes,h reálistaként egy BARCA fórumon osztogatod az eszetAttila-Raul írta:Az a rohejes, h nektek van a vilagon a legjobb csapatotok, de megis a Real-al vagytok elfoglalva folyamatosan!!!
Folyamatosan mennek a Real/C.Roni fikazasok..stb.
Perez ele`rte amit akart...mindenki (meg egy Barca szukoloi oldal tagjai is) FOLYAMATOSAN a Real Madriddal fogalkozik!! Grat Perez![]()
![]()
Hala MADRID
zsuni írta:csinálja,de ez szánalmas. én maradok szurkoló, és sosem leszekk ellenszurkoló, mert az gáz.Ömmm,igazából a kettő nem kell,h kizárja egymást!
Tudod,attól ,h mondjuk a BARCA-nak szurkol a Kollega,attól még egy füst alatt szoríthat a reál ellen is,nem?
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... er-40m-forEzt hol olvastad?
Ezt hol olvastad?CS0ki írta:Úgy néz ki Laporta dobott egy 40 milla fölötti ajánlatot Villáért! És még Ribery-ről se mondtatok le, ha esetleg a BM mégis eladná. Mégiscsak kinyilt a pénztárca laporta zsebében is?![]()
Eto'o-ról meg nem beszélt túl kedvesen, szóval akkor valszeg ékcsere lesz nálatok.
Senki nem beszelsz sze`gyenkezesrol...korrekt amit mondtal, csak nem kell badarsagokat irniAmúgy még ha jól tudom Madrid nagyobb város mint Barcelona ugyhogy semmi oka szégyenkezésre a katalán nézőknek.
Hát ha hülyeség (nem pontos j-vel ) akkor nézz utána.. Nem hiszem, hogy a nézőszámon kellene veszekedni... Sőt semmi máson se kell!!Attila-Raul írta:"A meccseikre nem mennek ki 80 000-en." úgy látom nagyon zokon vettétek ezt a hsz-t.
Hat ha egyszer hujeseg
Az elmult szezonban az MU-nak volt a legmagasabb a nezoszama, utanna a Realnak. Az ez elotti 2 evben meg azt hiszem h a Realnak (de ez nem biztos)
Dortmundnál már 10éve is ilyen magas volt az átlag létszám, egészen példaértékű, ahogy Schalkenál is mindig magas,főleg amióta van a stadionjuk,de a régit is megtöltötték.Capon írta:"A meccseikre nem mennek ki 80 000-en." úgy látom nagyon zokon vettétek ezt a hsz-t.
Német kluboknak nagyon jót tett látogatottság szempontjából az ott rendezett VB.
most éppen nincs otta Barca Igazolások topic folyamatosan ott van a legfrissebb Forumok között..
Ennek is megvan az oka.zsuni írta:ne haragudj, de átlag nézőszámban idén a real verte a barcelona-t, tehát előbb a saját portádnál...
Igen,szinte mindig.Nem véletlenül építettek akkora stadiont amekkorát éípetettek.Bár nyilván egyszer kétszer egy nagyobb is megtelne.De nagyjából ugyan ez a helyzet a Dortmunddal meg a Schalkéval is azt hiszem.Szinte egész évben teltház közeli állapotban üzemelnek.Igen, ezt már én is olvastam, de valaki legyen szíves elmagyarázni nekem, hogy akkor az Emirates stadionban (60,432) mindig teltház van Surprised
"A meccseikre nem mennek ki 80 000-en." úgy látom nagyon zokon vettétek ezt a hsz-t.
Igen, ezt már én is olvastam, de valaki legyen szíves elmagyarázni nekem, hogy akkor az Emirates stadionban (60,432) mindig teltház vanadrenalin88 írta: 7. Arsenal (angol) 60.040