LG írta:Nem egészen az történt, amire számítottam:
Az oroszok csak 1 góllal nyertek, ráadásul bekaptak 1-t otthon, igy még semmi nem dőlt el. Sztem ha nehezen is, de behúzzák.
Ukránoknak ezzel a x-el megvan a továbbjutás sztem. A mediterrán görögöknek nem hiszem, h lenne esélyük az ukrán télben.
A franciák szenvedtek, ettől függetlenül megérdemelten győztek, uralták a meccset. Nekik is megvan ezzel.
Portugália-Bosznia 1-0

Számomra ez a nagy csalódás. Látta vki a meccset?

Valóban jobbak voltak a portugálok. Csak azért kérdem, mert nehezen hiszem az alapján, amit eddig tőlük láttunk. Ezzel szegény bosnyákok nehéz helyzetbe kerültek, de nagyon fogok szurkolni nekik a visszavágón. Nagyon ígéretes ez a csapat, és inkább nézek szívesebben egy Misimovicot meg Ibisevicet, mint egy pepét meg nanit.
Akkor sorjában.
Az oroszok mentek az elején, akár 3-0 is lehetett volna, majd a szlovének megrázták magukat a végén, ha 2-2, akkor se szólhatna senki. Szerintem is behúzzák Arshavinék.
Ukrán - görög annyira nem izgat, egyik csapatot sem látnám kint szívesen. (zárójelben, mert esélye nem sok, de mégis: ukránok kijutnak, majd a szöv.kap. behívja a baromi tehetséges Koman-t... megvárná, hogy a következőre hátha kijutunk, vagy itt lenne a vissza nem térő alkalom?

)
Ír - francia: talán jobban járnának a franciák, ha kiesnének, mert az elég vérszegény. Elvegetálnak Domenech-el, de úgy igazán semmire nem jó, amit csinálnak. Sem arra, hogy esélyük legyen akármire, sem arra, hogy ezt a zsenit kirúgják onnan.
A portugál - bosnyák meccs miatt még mindig agyvérzést kapok, a bosnyákoknak 3 kapufája is volt. Persze még így is bennük látom a visszavágón a favoritot, de ha otthon sincs szerencséjük, akkor ezt a végtelenül szimpatikus, és gyönyörűen játszó portugál nemzeti csapatot láthatjuk a VB-n.
A spanyolok az első félidőben csúnyán alázták az argentínokat, a másodikban azért nem volt annyira hatalmas a fölény. Nagyon durván tolják, iszonyat erős a keret... tuti nem nyernek VB-t.

Annyira klappol minden, ilyenkor nem szokott összejönni semmi. Az argentínoknál meg meglepetés lenne, ha Maradonával mennének valamire. Ami csak azért bosszantó, mert ő meg Messire hárít mindent, aminek főleg a Barca issza a levét.