Azért gáz, hogy ha valaki elmondja a véleményét, akkor azt berakod egy kategóriába, hogy annak/nekem ez ezek szerint válságot okoz.
Elég sajátos hangnem. Kirekesztő.
A meccsen túl kellett lépni, ez van, csak véleményt mondtam, ami arról szólt, hogy ha a Barca azt játssza, játszhatja, amit igazán tud, a psg-t idegenben is vertük volna/kedvező eredményt értünk volna el.
Az egyéni hibák, egyes rosszabb teljesítmények zöme ennek volt köszönhető, néhány kivétellel.
A psg nyert, mert éltek a hibáinkkal, de semmi több. Az Atma meg nem nyert ellenünk, mert nem éltek a hibáinkkal ugyebár.
Ha ezt nem a Barca ellen teszik, ezzel a játékkal nincs is ez így felfújva.
Épp Iniestát idéztem, ...talán az ő véleményével kellene foglalkozni, nem a psg-vel.
Az ő szavukra hallgatni, ő már csak tudja.
Bízom a Barcaban, a méltó visszavágóban.
Normandia írta:barcami írta:Szórul szóra ugyanazt írtad le, ami én előzőleg.
Egy különbség van, hogy szerinted egy tökéletes taktikát valósított meg a psg.
Szerintem meg azt, amit hagytunk nekik.
Nem hittünk mi el semmit, főleg nem ilyen hülyeséget, hogy visszavettek.
Visszaálltak és kész, nem hittünk el semmit, csak próbált a Barca fölényt teremteni, abból építkezni, hátha jönnek a rések, hibák.
Nem volt idő, hogy kiderüljön, mert megint jött egy labdavesztés, széthúzódó középpálya.
Ennyi erővel mi is hagytuk őket az első 15 percben, hadd jöjjenek, átadtuk a területet, ahogy Te mondod. Micsoda 1mesteri' taktika akkor nálunk is.
Ini gyenge volt, talán mert most épült fel, talán mert telnek az évek, talán mert nem ízlik neki ez a hektikus játék, amiben néha megkapja a labdát, ha úgy esik, puffan.]
Na de ne találjuk már fel a spanyolviaszt.

Nyilván minden taktika annyit ér, amennyit megvalósítanak belőle. Márpedig Emeri csapata ezt 100%-ban megvalósította és persze ehhez minden esetben kell az ellenfél is, hiszen egy taktika akkor működik, ha azt rá tudják kényszeríteni az ellenfélre, ha nem tették volna, most nem erről folyna a diskurzus.
Akár elhittük, akár nem, azon az úton haladt a meccs, amerre terelte a PSG és mi az ő kottájukból játszottunk, de annyira, hogy a saját motivumunk nem is hallatszott(látszott) ki belőle és ez a PSG-t dicséri, még akkor is, ha ez neked nem tetszik. Számomra nem okoz válságot, ha ezt elismerem, nálad sem kellene.