Egy meg nem történt eset következményeként írsz le egy meg nem történt esetet. Én ilyenért senkit nem szidnék, ártatlanság védelme. Ha ez tényleg így lenne, akkor lehet mondani, mekkora hülyeség, és mennyire rosszat húzott Laporta, de addig én is szidhatnám a szomszédom, hogy jövőre majd biztos elárasztja vízzel a lakásom. Kicsit igazságtalan lenne.Peter írta: ↑2022.07.10. 01:32:36Laporta a túlélésre megy rá, rövidtávú megoldásokkal, ami önmagában nem lenne feltétlen baj, ha nem kótyavetyélne el egy Frenkiért kapott komolyabb összeget egy Lewára, aki már télen is hozható lenne egy tizesért tizenxért úgy, hogy Hoeness még örülni is tudna és még ezzel is nagyon sokat mondtam.
Lejár a szerződése jövőre, el akar jönni, erre Laporta licitál felfelé.....és mindezt Frenkie pénzből....![]()
Szerintem 50-50%, hogy eladjuk-e DJ-ot, ha igen, biztos vagyok benne, hogy jön helyére valaki. Hogy ez BS lesz, talán ne hiszem, talán egy Soler, vagy eféle. Mellé meg akár még Lewa is beférne 50-ért a DJ-ért kapott pénzbe, és az már 2 játékos úgy, hogy DJ pótolva + a világ tán legjobb 9-ese.
Ha eladjuk DJ-ot 80-ért, és megvesszük érte CSAK Lewát 80-ért, akkor én is azt mondom, hogy jujj.
De azért továbbra is érdekesnek találom, ezt nem erre a hozzászólásra írom, hanem általánosságban, hogy a tavalyi Abde-Jutglá féle sor után azon nyavalygunk, hogy túl sok jó játékosunk lenne.
@Andris: Ezzel a mentalitással eleve lefekhetek egy híd alá étel nélkül 30 napra, mert úgyis meg fogok halni, max kiderül, hogy mégse. Nyáron mással nem tudnunk nagyon foglalkozni, mint pletykákkal, legalább megy a fórum, lehet ötletelni, stb. Azért abból is van egyértelműen komolyabb, meg kevésbé komoly, az ember szelektálhat magában. Ha ez nem lenne akár be is zárhatnánk a fórumot az első meccsekig.
Ha meg Laportát a tényekből és a tettekből akarjuk megítélni, akkor az sem fér bele, hogy "majd biztos áron alul fog eladni valamit". Akkor nézzük meg a tényeket. Olyan játékosokat passzolnak el (és úgy néz ki fognak is, de ez ugye már nem tény), amire a bravúr kategóriát használnám. Ingyen igazoltak le hiánypótló játékosokat, mint Christensen és Kessié. Araujó és Pedri hosszabbításánál is sok jajongás volt, hogy mennek a BM-be meg a MU-ba, és megoldották. Gavinál sem aggódnék. Idehozták ingyen Aubát, Pedri-féle kis rizikójú üzlettel Torrét, alkudozásokban kegyetlen nagyok voltak, pl. a Dembélé ügy, simán belemehettek volna gyáván valami nagy fizuba, de nem tették. Ugyanígy Dembélé ügyben ugye lelátoztatni akarta félig jogosan, de Xavi kérésére revideálta az álláspontját. Remek vezetői kvalitás.
Csak pár tény, ami alapján pozitívan tudom megítélni a munkásságát. És a nyárnak finoman szólva sincs vége, nem tudom, hány nagy igazolás fog megvalósulni, nyilván ebben DJ-nak is szerepe lesz.
Hogy közben a médiának mit mond? Bármit, ami jobb színban tüntet fel minket.