Óóó, Gyerekek!
Mennyire ledöbbentem ma
Új igazgatót nevezett ki a kórházunk, aki egyben a mi osztályunkon dolgozik (idegsebész). Eszméletlen dolgokat művel... Most Ő a nagyvalaki, aki meg akarja reformálni az egész kórházat. Olyan rendeleteket hozott, hogy leesett az állam, és nem tudtam szóhoz jutni. Pár ilyen : az egészségügyi dolgozónak nem szabad rágózni

nem szép, amikor az ember csámcsog, de tény, hogy a szájhigiéniában fontos, és jót tesz a fogaknak. Teljesen érthetetlen ez a húzása.

Mindemellett, sorra bocsájtja el a takarítónőket a kórházból. Neki az az álláspontja, hogy 15 takarítónő elég a kórházba ( lásd. 8 emeletes kórház, nem kevés munkafelülettel).
Takarítónő nem kell neki, de, most vett a "kórháznak" egy új kocsit ( 30. 000 €), meg 3 laptopot, amiről csak én tudok ( darabja 2000 €).
Szánalom ez az ember. Alig tud a személy elhelyezkedni, örül, ha munkát kap ( még ha takarítónő akkoris), aztán, meg jön ez a fölényes, beképzelt ember, és penderíti ki őket..
A korrupcióról, meg a hálapénzről akkor nem is beszélek, mert azt hiszem, hogy azt tudjátok, hogy az elmaradott országban ( lásd Szerbia) még nagyobb szinten van.
Le vagyok döbbenve..