gránit írta: ↑2025.07.09. 12:11:32
Ez így helyes. A szervezetnek is megvan a joga a saját érdekeihez. Emellett azt gondolom, hogy a focistákat nem is szabad a munkavállalók mércéjével mérni. Ők egy átlag munkavállalóhoz képest hihetetlen kiváltságokat élveznek, így fura munkavállalói jogokra hivatkozniuk, amikor azon bőven túlmenő előjogokat élveznek, így a szervezet is nyilván ezen túlmenő eszközökhöz kell, hogy folyamodjon olykor.
A focisták szerintem határozott idejű munkaszerződésekkel rendelkeznek szerintem, így akkor lehet kirúgni őket, ha kifizetik a szerződés hátralevő időtartamára vonatkozó fizetést.
Emlékeim szerint a munka tvkönyve ugyanezt írja le minden más munkakörben dolgozó (legyen az bányász, tanár, akármi) határozott idejű szerződés esetén, hogy kétféleképpen rúgható ki ilyen ember:
a.) vagy rendkívüli módon, amit indokolni kell nagyon alaposan (focistáknál is van ilyen, amikor valakit elítélnek bíróságon bűnügyben és szerződést bontanak vele azonnal)
b.) vagy ki kell fizetni a hátralevő fizetését, mindegy, hogy focista, vagy könyvtáros valaki
Az hogy játszik-e meccseket más kérdés. Az nem alap munkához való joguk szerintem sem a focistáknak, hogy a meccseken kezdők, cserék, vagy ülnek a lelátón, kb úgy fordítanám le "hétköznapi" terminológiára, minthogy adott munkahely melyik kollégát küldi xy konferenciára előadni, mert nyilván, akiben a legjobban bízik, leginkább felkészült, stb stb, de az valamennyire véleményes, amikor kötelezik és az ifikkel kell készülnie, mert ha nem ugyanolyan minőségű eszközöket biztosít a munkáltató, akkor az felvethet kérdéseket. (Szerintem!)