Coutinho már Barçás – és hétfőn bemutatják

Hétfőn lesznek az orvosi vizsgálatok is

A Barcelona eddigi történetének legdrágább igazolása, a brazil Philippe Coutinho vasárnap megérkezett Barcelonába, és egy fotosorozatot már készítettek is vele a klub munkatársai. Az ő nagy napja azonban a hétfői lesz, ekkor kerül sor a bemutatására.

A vasárnapi fotósorozatnak inkább marketing szempontból volt jelentősége, a szurkolókkal, vezetőkkel és a sajtóval még nem találkozhatott a középpályás. Ellenben készült róla néhány kiváló kép gránátvörös-kékben.

Coutinho hétfőn reggel már 7.30-kor kezdi az orvosi vizsgálatokat a Hospital de Barcelonában, majd folytatja a Ciutat Esportiva Joan Gamperben. Ezek elviekben 11.30-ig  fejeződnek be.

A szerződését 12.30-kor írja alá Coutinho Josep María Bartomeu elnökkel együtt, mely 5 és fél évre szól, és 400 millió eurós kivásárlási árat tartalmaz.

13.00-kor készülhetnek el a fotók Bartomeu elnökkel és más klubvezetőkkel a Camp Nou díszpáholyában, majd 45 perccel később már a közönségi is találkozhat a brazillal, aki a Camp Nou gyepén, már gránátvörös-kék mezben fog bemutatni néhány trükköt.

Ezt követi majd egy sajtótájékoztató, ahol már kérdéseket is kap majd Coutinho. Papíron ezzel zárul a programja, azonban ez csak a nyilvános program, ezen felül Coutinhónak akadnak majd egyéb kötelezettségei is hétfőn, várhatóan külön interjút fog adni például a klub médiáinak is.

Ami pedig a játékot illeti, a csütörtökön esedékes Celta elleni kupa visszavágón már játszhat is akár, de ez a korábbi sérülésétől is függ, hogy teljesen rendbe jött-e.