Iniesta: Katarba Xavi után?

Újabb ajánlatot kapott, ezúttal Katarból

A katari ‘Al Sharq’ napilap szerint az ország egyik legnagyobb klubja tett ajánlatot a Barcelona legendájáért, Andrés Iniestáért. Habár nagyon úgy tűnt, hogy a katalán egyesületet a szezon végén elhagyó spanyol középpályás Kínában fogja folytatni a pályafutását, az utóbbi napok hírei alapján másfelé veheti az irányt.

Amint azt már korábban megírtuk, az Iniestáért érdeklődő kínai Chongqing klub egy nyilatkozatot adott ki, amelyben egyértelműsítették, hogy nem igazolják le a játékost. Ezek után Japánt, illetve Ausztráliát említették, mint lehetséges célpontot. A hétfői nap folyamán azonban a fent említett katari napilap azt közölte, hogy Andrés Iniesta a volt csapattársát, Xavit követheti Katarba, és a nevelőklubja után egy katari egyesület lehet a pályafutásának a második csapata.

Katari sajtóértesülések szerint Iniesta már kapott is ajánlatot a katari bajnokság egyik legnagyobb klubjától, amely egyelőre még nem ismert. Az ‘Al Sharq’ hozzáteszi, hogy az ajánlat nagyon vonzó lehet Iniesta számára pénzügyi, kereskedelmi és sportszakmai szempontból egyaránt.

Az elkövetkezendő napokban további kapcsolatfelvételre kerülhet sor az átigazolás érdekében, és a katari lap azt állítja, hogy a szóban forgó klub biztosítja Iniesta számára a barcelonai karrierje utáni sikerességét is.

A fentiek alapján tehát az is benne van a pakliban, hogy Xavi után Iniesta is Katarba fog költözni a barcelonai karrier után.