Ismét csak döntetlen a fiataloknak

Ismét nem sikerült nyernie hazai pályán a Barcelona B-nek, pedig ezen a hétvégén fokozottan lényeges lett volna a három pont, miután egy közvetlen riválisával találkozott az együttes. A Valencia B viszont nem áldozati szerepkört kívánt játszani a Miniestadiban, ahol kétszer is megszerezte a vezetést, annak ellenére, hogy a meccs elsõ félidejében még egyértelmûen a Barcelona irányította a játékot. Ezzel együtt majdnem biztos vereség lett a vége a találkozónak, mert már 2-1-es vendég elõnynél, a korábban kétszer is betaláló Guerra, kihagyott egy üres kapus helyzetet a 92. percben. Az ellentámadásból viszont gólt tudott lõni Jeffren, így legalább egy pontot megszerzett a Barca, s ennek köszönhetõen továbbra is reménykedhet a bennmaradásában. A csapat a 18. helyen áll a Segunda Divison B-ben, s két ponttal vannak elõtte az osztályozót érõ, és a már bennmaradást érõ helyen álló csapatok.
FC Barcelona B: Rubén, Botía, Marc Valiente, Jeffrey (Julio, 70′), Olmo, Dimas (Orlandi, 65′), Giovani, Sastre, Bojan, V. Vázquez és Thaer (Jeffren, 45′)
Valencia B: Marrama, Cerra, Córcoles, Lombán, Castells, Pallardó, Romero (Fausto, 90′), Nacho Insa, Guerra, Joao (Álex, 63′), Aaron (Miku, 77′)  
Barcelona B-Valencia B: 2-2 (0-1)
Gólok: 0-1, Guerra (32′); 1-1, Giovani (65′); 1-2, Guerra (76′); 2-2, Jeffren (93′)