Mérföldkő: a 25. bajnoki cím!

A különleges bajnoki címhez limitált kiadású póló dukál | Már meg is rendelheted a webshopunkban

Vasárnap este megnyerte a bajnokságot az idén a Ligában még veretlen Barça, ráadásul érte el mindezt úgy, hogy az ősi rivális Real Madridot 15 ponttal előzi meg a tabellán, illetve az is óriási fegyvertény, hogy már négy fordulóval a bajnokság vége előtt révbe ért a katalán csapat. Már csak ezek miatt is különleges a siker, ám ezen felül kiemelendő, hogy ez volt a klub történelmének a 25. bajnoki címe, ami még emlékezetesebbé teszi az idei bajnoki címet. 

Ernesto Valverde vezetőedző csapata egészen káprázatos szezont futott, hiszen amellett, hogy a múlt héten a Sevilla ellen győzedelmeskedett a Király Kupa döntőjében 5-0-ra, egy hétre rá, négy fordulóval (!) a bajnokság vége előtt bebiztosította a bajnoki címét a Depor elleni győzelmével. Messiék az idény során végig kiegyensúlyozottak voltak, rendre találtak megoldást a nehézségekre, és még akkor sem adták fel fejben, amikor egyébként nem ment jól a csapatnak. Alapjaiban ennek köszönhető a hetedik Liga-elsőség az elmúlt 10 évben.

Mi több, ez a klub történelmének a 25. bajnoki címe, ami ugyan nem teljesen kerek szám, de egy mérföldkövet jelöl a Barcelona hosszú történelmében, amiről szeretnénk megemlékezni egy egyedi, külön erre az alkalomra készített pólóval.

Akit érdekel a limitált kiadású termék, az minden egyes részletet – az ártól kezdve a póló anyagán keresztül a várható szállítási időig bezárólag – megtalál a termék aloldalán a most induló EuroBarça Shopban, melyet éppen ezért hívunk életre: hogy az egyedi Barçás termékek boltjaként minőségi termékekkel szolgálja ki a Barça-közösség igényeit! Éppen ezért rögtön több termékkel is nyitunk, így mindenképpen érdemes ellátogatni a shop oldalára –  nyitási kedvezményekkel is várunk benneteket.

Fontos, hogy a webshopon keresztül már lehet rendelni és fizetni, ez már nem előzetes igényfelmérés, hanem a leadott rendelések már kötelező érvényűek lesznek ránk nézve. Ennek ellenére további fontos információ, hogy a termékek jelenleg gyártás alatt vannak, nincsenek raktáron, vagyis még csak előrendelhetőek. Ennek következtében a megrendelt termékek kiszállítása május 22-ig fog megtörténni. A szállítási időponttól függetlenül azonban az a javaslatunk, hogy rendeld meg mielőbb a kiszemelt termékedeit, hogy biztosan ne maradj le róluk, mert a gyártási mennyiségeket jóval a fenti határidő előtt véglegesítjük, és például az olyan limitált kiadású termékekből, mint amilyen a ‘Campions 25’ és a ‘Gracias, Iniesta!’, várhatóan nem lesz lehetőség újrarendelésre a későbbiekben.