Chino írta: ↑2025.03.17. 21:09:03
Egy meccs alapján leszedni róla baromira nem korrekt, leginkább annak tekintetében, hogy eddig a szezonban klasszis szinten játszott, a liga egyik, ha nem a legjobb védője volt. A legstabilabb pontot jelentette rendre a védelemben. Jövőre akár jön Tah akár nem mindenképp őt tartanám a kezdőben.
Szerintem se kell földbe döngölni,de szerintem a pozitív megítélése is kicsit túlzó. Persze ez is egy vélemény, de szerintem nem akkora szuper védő,hanem egy jó munkásember,aki Flicknek köszönhetően épít az erényeire.
Én megértem,akit zavart a múltkori pofázása, dehát ilyen karakter. Ha jól játszik,akkor azt mondjuk,hogy milyen vezér,amikor nem megy neki mégis szövegel,az meg pojáca érzetet kelt.
Azért vannak komoly gyengeségei és azért az nem dicséri az Inigo-Cubarsi párost,hogy a szezonban nagyon sok alkalommal jutnak az ellenfelek tiszta ziccerig,ahol csak a szerencse segíthet.
Felállt védelemnél(ami nálunk ritka) nagyon jó,nehéz megverni egy az egyben,dörzsölt és labdabiztos. Ha futóverseny van,akkor viszont nagy bajban van. Szerintem Cubarsi jobb nála,annak ellenére,hogy neki is a gyorsaság a gyengéje. De jól kiegészítették egymást. Nem feledve,hogy mennyire hasznos volt eddig is a szezonban, de Tah egy polccal azért fentebb van nála és nagyon fura lenne,ha nem Araujo-Tah lenne a kezdő védőpáros. De persze meglátjuk,hogy mi lesz és ki lesz egyáltalán. Jelenleg belső védőkből jól állunk, 3 jó játékosunk van két helyre és ha nem is ilyen minőségben de ott van még Eric és FDJ is ha gond van.