Kötelező visszavágó

Barça - Murcia | A húzóemberek pihennek, a tartalékok bizonyíthatnak | Sergi Roberto visszatérhet

A Valencia elleni erőfeszítéseket kicsit ki tudja pihenni a hét közben mindenki a Barcelona húzóemberei közül, ők ugyanis egészen biztosan nem fognak pályára lépni a Murcia elleni szerdai kupameccsen. A tét a legjobb 16 közé jutás, a csapat előnye 3 gól az odavágóról, itt van tehát az idő, hogy azok játsszanak, akiknek ez ritkán adatik meg.

Nagy meglepetésre persze nem kell számítani. A Murcia is elismeri, hogy a tisztes helytállás miatt utaznak a Camp Nouba, a továbbjutás elérése nem reális cél 0-3-ról idegenben.

Ernesto Valverde több húzóemberének pihenőt adott, így Sergio Busquets, Iniesta, Messi, Suárez, Jordi Alba és Umtiti hétfőn és kedden szabadnapjaikat töltötték, és csak maguk között fognak edzeni már szerdán, amíg a többiek a Murcia ellen készülnek. Várható, hogy az említetteken kívül bár a keretben lesz, de csak a kispadra ül le például Raktic, Piqué vagy Paulinho.

Játszhat viszont Carles Aleñá, Digne vagy Aleix Vidal, sőt akár André Gomes is visszatérhet. Kellemes szerda esti kupameccs lesz, ahol remélhetőleg bizonyítanak a fiatalok, és azok a tartalékok, akik többet kénytelenek a padon ülni.

FC Barcelona – Murcia:
Barcelona, Camp Nou
19.30
Vezeti: Javier Alberola Rojas
TV: Paulaner Sörház | Digi Sport 1

FC Barcelona: Cillessen, Aleix Vidal, Vermaelen, David Costas, Digne – Sergi Roberto, Denis Suárez, Aleñá – Deulofeu, Alcácer, Arnáiz.

Murcia: Santomé, Escribano, Orfila, Ortíz, Juanra – Mateos, Nadjib, Llorente, Domínguez, Molinero – Elady.