Márquez játéka kérdéses a Valencia ellen.

SÉRÜLÉSEK

Újabb könnyebb sérülés történt a csapatnál, mivel a tegnapi Albacete elleni találkozó hajrájában izomhúzódást szenvedett Rafa Márquez, s így a mexikói (kényszer) középpályás játéka egyáltalán nem biztosított a jövõ heti Valencia elleni rangadón.

Az utóbbi idõben remek formában szereplõ játékosnak izomhúzódása van a jobb lábában, mely nem súlyos, de mindenképpen pihentetést kíván. A jövõ hét közepe felé már várhatóan meg lehet mondani, hogy a mexikói fölépül-e a szombati találkozóig. A középpályásként szereplõ védõ hiánya nagy gondot okozna Rijkaard mesternek, hiszen már Márquez is kényszermegoldás volt ezen a poszton, s az itt szerepeltethetõ játékosok mind sérültek. Reménykedni kell tehát, hogy az orvosok helyre tudják hozni a futballista lábát.

Kedden egyébként a csapat Elchében barátságos mérkõzést vív az Ajax Amsterdam együttese ellen, ahol majd várhatóan több kezdõjátékos pihenõt kap. Ronaldinho például egészen biztosan pihenni fog a fájós bokájával, de valószínûleg nem csak a brazil irányító nem kerül pályára Ronald Koeman gárdája ellen.