Rosell-ék tízes listája

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

A Barcelona gõzerõkkel készül a téli átigazolási idõszakra, hogy pótolja súlyos sérültjeit. Ezt a klub alelnöke, Sandro Rosell is megerõsítette,aki elmondta, hogy 10 játékost szemelt ki a vezetõség:

Tízen vannak a listánkon, öt középsõ középpályás és öt támadó. Jelenleg azonban még semmi konkrétummal nem szolgálhatunk.” Az említett listára egyébként a Frank Rijkaard, Txiki Begiristain, Joan Laporta és a fent szóló Sandro Rosell alkotta asztaltársaságnállehetett feliratkozni, hiszen õk állították össze az ominózus névsort múlt heti vacsorájuk közben. Erre a listára minden bizonnyal sokan kíváncsiak lennénk, de kvartett egyelõre nem fedte fel a lapjait.

Persze vannak olyan játékosok, akik már régóta kapcsolatban állnak a Barcával, s ilyen a Juventus középpályása, Alessio Tacchinardi is. Azolasz ügyében most annyi elõrelépés történt, hogy az olasz bajnokságlistavezetõje 4 millió fontban szabta meg a kissé mellõzött játékosának árát. Tacchinardi azonban személyes igényeivel is elõrukkolt, melyszerint három éves kontraktust írna alá a katalánokkal, évi 1,4 millió euróért.

Most már tehát a Barcelonán a sor. Frank Rijkaard mindenképpenszeretné a keretben tudni a nagy munkabírású játékost, de avezetõség más véleményen van. Rosell-ék legfeljebb akölcsönszerzõdésbe egyeznének bele, fõleg úgy, hogy egy harmincéves középpályásról van szó.”