Maxi lassan készen áll

KÜLÖN KÉSZÜL A CSATÁR

Az utóbbi napokban kénytelen volt egyedül edzeni a Barca legújabb igazolása, Maximiliano Lopez, akinek kisebb erõnléti lemaradása van a többiekkel szemben. Legtöbb csapattársát ezért még nem is ismeri személyesen a fiatal támadó, de ez is csak holnapig lesz így.

A játékos elsõsorban azért kénytelen még ma is külön edzéseket végezni, mert társai csütörtök óta nem tréningeztek a Nou Campban, illetve La Masián, másrészt Maxi még nincs tökéletes fizikai állapotban. Ezért a csatár az utóbbi napokban egyedül edzett Barcelonában, hogy kisebb lemaradását gyorsan behozza. Tegnap egyébként már kisebb társaságot is kapott maga mellé Maxi, mivel csatlakozott hozzá Albertini, Sylvinho, Xavi, Belletti és Giuly is. A többieket, és Frank Rijkaard edzéseit viszont csak holnap ismerheti meg az argentin támadó, aki vasárnap már mindenképpen debütálhat az Atlético Madrid ellen.

Az Argentínába visszautazó Julio Macchi (River elnök) még utoljára azért megdicsérte volt játékosát, s úgy véli, hogy Barcelonában is sok öröme lesz a szurkolóknak Maxiban. Biztos vagyok benne, hogy Maxi kiváló játékossá fog fejlõdni Barcelonában, és sok örömöt fog okozni a Barca szurkolóinak. Olyan karakterû futballista, aki elsõsorban a kapu elõtt szokott helyezkedni, de gyakran szeret kimozdulni a tömegbõl, s ebben rejlik sokoldalúsága.”