„Szégyen most madridistának lenni”

Morientes súlyos kritikát fogalmazott meg a Real Madrid felé

A Real Madrid szerda este a jó teljesítménye mellett ismét kitûnt az agresszivitásával és edzõje, José Mourinho óvodás viselkedésével. A fõvárosi csapat korábbi legendás játékosa, Fernando Morientes a madridi Cadena COPE rádiócsatornának nyilatkozva nagyon kritikusan beszélt egyrészt a madridiak lefújás utáni viselkedésérõl, másrészt Iker Casillas meccs után adott nyilatkozatáról.

 

 

Amint az ismeretes, a Real Madrid játékosai és szakmai stábja nem várták meg a kupaátadást, hanem rögtön a lefújás után bevonultak az öltözõbe, nyilvánvalóan José Mourinho utasítására. Ez nem volt a legudvariasabb cselekedet a madridiak részérõl, ám amíg Guardiola nem igazán foglalkozott ezzel, addig a Real Madrid legendája, Fernando Morientes igencsak éles kritikát fogalmazott meg a Mourinho Team mentalitásával kapcsolatosan. Morientes ugyanis szégyelli magát, amiért a Real Madrid játékosai nem várták meg a kupaátadást.

Sõt, a korábbi kiváló csatár Iker Casillas csapatkapitányt is kritizálta, amiért az színészkedéssel vádolta meg Cesc Fábregast a szerda esti mérkõzésen. Casillas azt nehezményezte, hogy Marcelo kiállítást érõ belépõjénél Fábregas rájátszott a szabálytalanságra. Morientes szerint az ehhez hasonló megnyilvánulások miatt „szégyenteljes jelenleg madridistának lenni”.