Tello: „Azért dolgozom, hogy Tito bízzon bennem”

Már 7 gólos a Ligában | Nagy a verseny a támadó posztokért

Cristian Tello eredményes játékáról lehet emlékezetes elsõsorban a vasárnap esti Zaragoza – Barcelona bajnoki, hiszen a La Masía növendéke két gólt is szerzett La Romaredában, így a Ligában már 7 találatnál jár, és ezzel õ a negyedik legeredményesebb a csapaton belül.

A Barcelona házi góllövõ listáját Messi vezeti 42 góllal, Fábregas (9) és Villa (8) elõtt, mögöttük ott van Tello a maga 7 találatával. A meccs után a mix zónában nyilatkozó Tello elmondta, hogy örül a rendszeres játéklehetõségnek, amit Tito Vilanovától kap, és azért dolgozik minden nap, hogy ez így is maradjon.

„Szerencsére az edzõ bízik bennem, a dolgok mostanában jól sikerülnek, jól megy a játék. Természetesen boldog vagyok, de elsõsorban azért örülök, hogy segíthettem a csapatnak a gyõzelem megszerzésében.”

„Az én szerepköröm teljesen egyértelmû. Azért dolgozom, hogy a Mester bízzon bennem, és a csapaton belül egy óriási versenyhelyzet áll fenn. Az mindig rossz érzés, és egy kudarc, ha nem kerülsz be a csapatba, de azon vagyok, hogy kihasználjam azokat a lehetõségeket, amiket kapok.”

A felforgatott csapat is megfelelt

„Tudtuk, hogy nem lesz könnyû mérkõzés, de a csapat nagyon koncentrált volt, ennek köszönhetõ a siker. Annak ellenére, hogy a kezdõ együttesben több olyan futballista is volt, akik ritkábban kapnak lehetõséget, a csapat megtartotta a stílusát. Bebizonyosodott, hogy mindannyian itt vagyunk, ha szükség van a segítségre.”