Villa: „A nyárra jut a dolgok elemzése”

Jól érzi magát a klubnál | Most csak a válogatottra koncentrál

David Villa számára még nem teljesen egyértelmû a jövõ, vagy legalábbis a sajtó elõtt még úgy tesz, mintha így lenne. A Konföderációs kupára készülõ támadó elmondta, hogy alapvetõen jól érzi magát a Barçánál, ilyen formán nem fogalmazódott meg benne, hogy váltania kellene ezen a nyáron.

Villa jövõ évi kerettagsága pedig erõsen bizonytalan, hiszen Alexis Sánchez maradása szinte biztosra vehetõ, ahogyan Neymar érkezése is tény immár, nem beszélve a fiatal Tello elõretörésérõl.

Villa mindenesetre egyelõre még biztosan nem a jövõ idénnyel foglalkozik fejben, hiszen a válogatottal máris megkezdi a felkészülést a brazíliai tornára. „Pillanatnyilag a Konföderációs kupa foglalkoztat, ez a jelen, ott szeretnék jó teljesítményt nyújtani. A nyár folyamán sok dolgot elemezni kell, és ezt követõen meglátjuk, hogy mi lesz. Most nem gondolkozom máson, csak a focin.”

„A Barcelonával van szerzõdésem, és nagyon jól érzem magam a klubnál” – tette még hozzá Villa.

Jelen állás szerint annak van tehát inkább esélye, hogy a játékos átigazolása júliusban léphet elõre, amikor elsõsorban angol klubok próbálhatják meg elcsábítani a Barçánál már messze nem nélkülözhetetlen támadót.