Teljes a keret, Martino elkezdte a munkát

Megérkeztek a válogatott játékosok | Orvosi vizsgálatok és edzés

Az FC Barcelona új szakvezetõje, Gerardo ’Tata’ Martino a hétfõi nap délelõtti tréningjén már az elsõ keret összes játékosával számolhatott, miután megérkeztek a nyári pihenõjükrõl a válogatott játékosok, így többek közt a nagy nyári igazolás, a brazil Neymar is. Martino elsõ ízben szólhatott a csapat egészéhez, Xaviék pedig az orvosi vizsgálatokon is átestek.

Tito Vilanova sajnálatos távozása után a július 29-i nap egy teljesen új fejezetet nyitott az FC Barcelona labdarúgócsapata számára. Egyrészt a nagy nyári igazolás, Neymar elsõként találkozhatott új csapattársaival, másrészt az új szakvezetõ, Gerardo ’Tata’ Martino elsõ alkalommal intézhette szavait a csapat egészének.

A protokolláris bemutatkozás után Martino vázolta a taktikai elképzeléseit a játékosoknak, ám ezt követõen a teljes keretnek még nem tudott edzést tartani, ugyanis a válogatottaknak délelõtt át kellett esniük a szokásos, idény eleji orvosi vizsgálaton.

Alves, Neymar, Valdés, Jordi Alba, Piqué, Sergio Busquets, Cesc, Iniesta, Xavi és Pedro teljesítették a vizsgálatokat, így a következõ, ma este 19 órakor kezdõdõ foglalkozáson már csatlakozhatnak a többiekhez. A brazil támadón, Neymaron egyébként csak különbözõ méréseket végeztek el, ugyanis az orvosok õt már teljes körûen megvizsgálták a leigazolása elõtt.