Luis Enrique megtartotta elsõ edzését

Az elsõ keretbõl 10-en dolgoztak | Délután is tréning

Luis Enrique megtartotta elsõ tréningjét az FC Barcelona szakvezetõjeként kedd kora délelõtt. Az elsõ keretbõl 10 játékos, a B keretbõl 13 fiatal dolgozott ezúttal a spanyol tréner kezei alatt. Délután újabb edzés vár a játékosokra.

Az elsõ keretbõl Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay, Tello és Bojan, míg a B keretbõl Bagnack, Edgar Ié, Patric, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Dani Nieto, Juan Román, Dongou és Adama vettek részt az új tréner, Luis Enrique elsõ edzésén kedd kora délelõtt.

A spanyol tréner nem számolhatott Adriano Correiával, mivel a brazil csak specifikus edzésmunkát végzett az edzõteremben. Az új korszak elsõ tréningjén a labdáé volt a fõszerep, és a csapat fokozatosan fog áttérni az erõnlét gyakorlatokra.

A következõ foglalkozás kora este 18 óra 30 perckor lesz. Amint az ismeretes, csütörtök kivételével napi két edzéssel készül majd a Barça, szombaton pedig az andalúz Huelvába utazik, hogy lejátssza a Recreativo ellen az elsõ felkészülési találkozóját.