„Most fizetek egy hibáért, amit elkövettem”

Túl van az elsõ Barçás edzésén | Hétfõn a Gamperen játszhat

Luis Suárez hosszú várakozás után pénteken reggel végre együtt edzhetett új társaival a Barcelona edzõközpontjában. Az uruguayi mostantól folyamatosan edzhet a csapattal, még ha pályára nem is léphet október végéig.

Érthetõen így Suárez volt az objektívek középpontjában, majd nyilatkozott is a Barça TV-nek.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ismét játékosnak érezhettem magam, hogy együtt lehettem a csapattársaimmal. Régóta vártam, hogy ismét elkezdessem az edzéseket.”

„Ez egy nehéz szituáció volt számomra egy olyan hibáért, amit elkövettem, amiért bocsánatot kértem, de ezt el kell felejteni, a jelenre és a jövõre kell gondolni. Arra, hogy itt lehetek ebben a nagy klubban, ahol mindig is játszani akartam.”

„Most arra vágyom, hogy ismét játszassak meccsen is, kerüljek kapcsolatba a szurkolókkal, és játszassak egy olyan gyönyörû pályán, mint a Camp Nou. Készülnöm és edzenem kell, hogy legyek készen akkorra, amikorra kell.”

„Nyilvánvalóan nagyon hálás vagyok a klubnak azokért az erõfeszítésekért, amiket értem tett az elmúlt hetekben és napokban. Nagyon jól bántak velem, ezért nagyon hálás vagyok.”