„Nem kifogások, megoldások kellenek”

Luis Enrique a további munkára buzdít | Jogosnak tartja a döntetlent

Luis Enrique Barcelona-edzõ a csütörtökön hajnalban tartott sajtótájékoztatóján elismerte a Málaga jó, csapata kevésbé jó teljesítményét, és kijelentette, hogy igazságos eredmény született a döntetlennel.

„Ez nem volt jó mérkõzés a számukra. Tudjuk, hogy hol tartunk, folytatni kell a munkát. A játékosok sem gépek, meg kell érteni, hogy nem tudnak minden három napban ugyanolyan intenzitással futballozni. Azon kell lenni, hogy megoldásokat találjunk, fejlõdjünk, és ezen is leszünk.”

„Most sokkal nehezebben ment, de ez nyilvánvalóan az ellenfél pontossága miatt is volt. Két csapat játszik, és mindkettõ arra törekszik, hogy felülkerekedjen a másikon, az ellenfél pedig ma bizonyos területeken fölénk kerekedett. Nagyon nehéz dolgunk volt, az eredmény igazságos.”

„Nem voltunk precízek az utolsó métereken, nagyon nehezen jutottunk elõre. Nem arról van szó, hogy veszélyben lett volna az eredmény bizonyos pillanatokban, nem szenvedtünk túl sokat, de a Málaga jó meccset játszott, és nagyon intenzív volt végig.”

„Amellett a gondolat mellett maradnék a leginkább, hogy még nagyon sok teendõnk van, és tovább folytatjuk a megfelelõ úton. Most hiányoztak a játékunkból olyan elemek, amik általában megvannak. Minél hamarabb és minél inkább megtaláljuk Leót a labdával, annál veszélyesebbek leszünk.”