‘Lucho’: „Pedro kezdeni fog az Eibar ellen”

Piqué hozzá van szokva ezekhez a dolgokhoz | Suárez formában van

Az FC Barcelona mestere, Luis Enrique ugyan nem szokta felfedni a kezdõcsapatát, most azonban Pedro személyét illetõen kivételt tett, és elmondta, hogy a spanyol támadó kezdeni fog szombaton este az Eibar ellen. ‘Lucho’ nem tulajdonít nagy jelentõséget Piqué újabb nyilvános incidensének, azt pedig hangsúlyozta, hogy csapata továbbra is a megfelelõ úton van, és fejben nem engedett ki, hiába a kiváló bajnoki nyitány. 
 

„Elnézést kért, tévedett, hibást döntést hozott. Nekem nem kell ezeket a dolgokat értékelnem. Ha valaki hozzá van szokva a nyilvánossághoz és a különbözõ nyilvános eseményekhez, az pontosan Piqué. Nem észleltem rajta semmilyen változást.”
 
Suárez
 
„Remek állapotban van. A hírek, melyek szerint túlsúlyos, sosem voltak igazak. Suárez formában van, könnyedén visszatérhet.”
 
Clásico
 
„Mindig is figyelembe veszem a körülményeket és a közelgõ mérkõzéseket a keretek összeállításakor, ugyanakkor jelenleg csakis az Eibar elleni találkozó jár a fejemben.”
 
A Király Kupa menetrendje
 
„Véleményem szerint ki kellene próbálni, hogy egy mérkõzésen dõljön el a párharc gyõztese. A közönség csak nyerne ezzel. A Copa del Rey számomra mindig is vonzó volt, és mindig is a lehetõ legtovább akartam jutni. Minden csapatnak van esélye.”
 
Hozzáállás
 
„Nincs lazsálás és dekoncentráltság. Ahogy a tréningeken dolgoztak, az alapján elmondhatom, hogy dekoncentrált játékos nem fog pályára lépni a hétvégén.”
 
Vermaelen
 
„Most már jobb az állapota. Erõnlétileg még van mit javulnia, de segíteni fog nekünk, ez biztos.”
 
Pedro
 
„Nagyon örömteli, hogy a csapatkiválasztás során ilyen problémákkal szembesülök. Már most kijelentem, hogy Pedro kezdeni fog szombaton este. Pedro az összes napon, amikor kellett neki, dolgozott, és mindezt a szükséges intenzitáson tette. Tökéletes formában van.”