Zátonyra futottak a tárgyalások

Megkérik Ronaldinho árát

A Barcelona nem kívánja áron alul eladni Ronaldinho Gaúchót, melyre megérkezett az elsõ bizonyíték. Az elsõszámú vásárlójelölt Milan képviseletében Adriano Galliani elismerte, hogy egyelõre igen távol vannak attól, hogy megállapodásra jussanak a katalán klub képviselõivel a brazil átigazolásáról.

Pontos összegekrõl nincsenek kiszivárgott információk, ugyanakkor Galliani ezúttal is nyíltan beszélt az átigazolás állásáról, a történtekrõl, s a várható folytatásról. A Sky televíziós csatornának nyilatkozva a Milan alelnöke elmondta, „tegnap volt egy konferenciabeszélgetésünk, s nem jutottunk közös nevezõre. Talán nem jön majd Ronaldinho, s jön helyette egy elsõ osztályú góllövõ” – mondta, s elõször fogalmazott meg negatív tartalmú véleményt a Ronaldinho ügyrõl, mely eddig óramûpontossággal úgy zajlott, ahogy a játékos menedzsmentje, illetve a Milan szerette volna.

A Barcelona ugyanakkor közbeszólt, s várhatóan nem kíván pontosan úgy cselekedni, ahogy a másik két fél elvárná, ami a gyakorlatban azt jelentheti, hogy a gránátvörös-kék klub akár 25-30 millió eurót kér a játékosért.

Galliani ezzel együtt leszögezte, hogy nem mondanak le Ronaldinhóról, s az sem hiúsítaná meg szerinte az ügyletet, ha a Milan végül nem érné el a negyedik helyet a Serie A-ban, s ezzel nem kvalifikálná magát a jövõ évi Bajnokok Ligája mezõnybe. „Ronaldinho úgy ment a Barcelonához, hogy a csapat az Uefa kupában játszott, ez megeshet bármely nagy klubbal Európában, de remélem, hogy a Milánnal majd nem ez lesz a helyzet. De akárhogy is van, Ronaldinho egyelõre a Barcelona játékosa, nem a Miláné.”