Iniesta: „Az 1-0 igazságos eredmény”

Boldogok a gyõzelem miatt | Kiemeli, hogy nem kaptak gólt

Az Atlético Madrid legyõzése után Andrés Iniesta még a pályán nyilatkozott a Canal Plusnak, figyelemre méltó, egyben igazságos eredménynek minõsítve az 1-0-át.

„Nagyon elégedettek vagyunk, mert meg tudtunk nyerni egy nagyon nehéz mérkõzést egy kemény riválissal szemben. Az 1-0-s eredmény igazságos, boldogok vagyunk miatta, és az különösen nagy lépés, hogy nem kaptunk gólt, még ha ez önmagában nem is garantál semmit. Még hátra van a visszavágó, és megpróbálunk a lehetõ legjobban játszani majd ott is.”

„Nagyon nehéz dolog az Atlético Madrid ellen játszani, mert alapvetõen nagyon jól tudják, hogy mit és miért csinálnak, kevés lehetõséget hagynak elõtted. Éppen ezért úgy gondolom, hogy a csapattal nagyon jó meccset játszottunk, sikerült veszélyt teremtenünk, fölénybe tudtunk kerülni azokon a területeken, ahol akartunk, és végül elértünk egy olyan eredményt, ami szerintem igazságos.”

„Szeretek arra gondolni, hogy a legjobb dolgok még elõttünk vannak, a szezon még nagyon hosszú, és ez idõ alatt sok szép dolgot lehet még elérni.”