Neymar: „A legjobb formánkat hozzuk”

Cél a végsõ gyõzelem | A sevillai csere már a múlté

Az FC Barcelona támadója, Neymar Jr érthetõ okokból felszabadultan és boldogan állt a mikrofonok elé a PSG ellen 2-0-ra megnyert BL negyeddöntõ visszavágóját követõen. A mérkõzés legjobbja ugyanakkor nagyon szerényen beszélt a sikerben betöltött szerepérõl. Kiemelte, hogy óriási tett volt két mérkõzésen ötször is megzörgetni a franciák hálóját, de szólt a hõn áhított sikerekrõl és trófeákról is.

 

 

Nagy meccseket vívtak a PSG-vel

„Ugyanazt csináltuk, amit Párizsban is. Tettük a dolgunkat, fegyelmezetten és koncentráltan futballoztunk. Gyorsak és pontosak voltunk az elõre való játék során. Fantasztikus dolog 5 gólt lõni a PSG-nek, de részemrõl semmi különlegeset nem csináltam. Igyekeztem a lehetõ legjobban segíteni a csapattársaimat és az egész gárdát, nagyon boldog vagyok, hogy ma sikerült két gólt is szereznem. Az elsõ gólomnál Iniesta fantasztikusan csinálta meg a helyzetet, nekem már csak annyi dolgom volt, hogy befejezzem a támadást. Összességében úgy gondolom, hogy kiváló meccset játszottunk!”

A szezonról

„Nagyon boldog vagyok, amiért ilyen kiváló szezont futunk. Világos célokért küzdünk, amiket minden áron el szeretnénk érni. Folytatnunk kell a munkát, keményen kell edzenünk és összpontosítanunk. A célunk nem más, mint a döntõ, amelyet természetesen meg szeretnénk nyerni.”

Ez a Barça legjobb formája?

„Úgy gondolom, hogy csúcsformában futballozunk, a közönség hétrõl hétre a legjobb Barçát láthatja. Fantasztikus momentumaink vannak a Bajnokok Ligájában is. Ezt a formát kell továbbvinnünk, erre a teljesítményre lehet építeni!

A Sevilla elleni cserérõl

„Már nem rágódok ezen, elrendeztem magamban a dolgot. Az ominózus csere már rég a múlté.”