Pedro külön ünnepelt…

Nem találja „szerencsésnek” Robert Fernández nyilatkozatát

Pedo Rodríguez a 114. percben szerzett góljával eldöntötte a Sevilla elleni finálét, így a Barça megnyerte az Európai Szuperkupát. A spanyol támadó az ünneplés során félrevonult a csapattól, a siker utáni nyilatkozata pedig több, mint sejteti a távozását. 

„Az elsõ 60 percben a csapat nagyon jól futballozott, birtokolta a labdát, és helyzeteket alakított ki. Utána azonban elaludtunk, és megnehezítettük a saját dolgunkat – még annak ellenére is, hogy tisztában voltunk a találkozó nehézségével. Elégedett vagyok a gyõzelem miatt!”

Robert Fernández szavai

„Ami a helyzetemet illeti, számos érv szól pro és kontra mindkét kimenetel mellett. Robert Ferndánez szavai igazságtalanok, és nem szerencsés így nyilatkozni. Biztos megvolt az oka rá.”

„Én teljesen nyugodt vagyok, és boldog, hogy sikerült egy újabb trófeát begyûjtenünk. Mindig is a legjobbamat adtam ennek a klubnak, és remélem, még sokáig így tehetek, de nem tudom egyelõre, hogy ez volt-e az utolsó összecsapásom a Barçában. Most csak élvezni akarom a gyõzelmet, és örülök, hogy gólt szereztem az Európai Szuperkupa döntõjében. Mindenkinek köszönöm az átélt élményeket, a szurkolóknak pedig a támogatást.”

A cserepadon kezdett

„Meglepõdtem, hogy nem jelöltek a kezdõcsapatba, de Luis Enrique más játékosoknak szavazott bizalmat. Tiszteletben tartom a döntéseit, nekem az a dolgom, hogy 100%-os állapotban várjak a lehetõségre.”