Suárez: „Még semmi sem dõlt el”

Nyilatkozatok a mix zónából | „Az érzés? Boldogság”

A Real Madrid felett aratott, 4-0-ás történelmi siker után a katalán játékosok a földön maradtak, és a nyilatkozatok alapján tudják, hogy ez a gyõzelem akármilyen nagy, még semmit sem jelent. Mindezek ellenére kivételes estének minõsítették ezt a Klasszikust.
 

Busquets
 
„Történelmi este, kiváló teljesítményt nyújtottunk, nagyon elégedetten távozunk Madridból. Egy nagyon nehéz stadionban gyõztünk egy olyan csapat ellen, amelyikkel harcolnunk kell majd a Ligáért.”
 
„A hat pontos elõny és az, ahogy nyertünk, nagyon fontos a számunkra, de ami még ennél is lényegesebb, hogy Ivan Rakitic és Leo Messi visszatérhettek.”
 
„Itt sosem könnyû nyerni, sõt, itt általában szenvedni szoktunk, de az utóbbi években sikerült megfordítani a tendenciát a Klasszikusokon. Nagyon örülök, hogy ennek a részese lehetek, remélem, folytatni is tudjuk.”
 
Suárez
 
„Hat pontos elõnnyel bírunk, de nagyon sok van még hátra, a Madrid erõs rivális, ott lesz végig. Eszméletlenül boldog vagyok, ezt a meccset megnyerni dupla öröm.”
 
„Nagyon vártuk már, hogy Leo visszatérjen. Amíg nem lehetett a pályán, próbáltuk a legjobbunkat nyújtani. Õszintén szólva, nem gondoltuk volna, hogy a november ilyen dolgokat tartogat a számunkra.”
 
Bravo
 
„Az érzés? Boldogság. Nagyon magas színvonalú teljesítményt nyújtottunk, végig domináltunk, és tiszta gólhelyzeteket teremtettünk. Ugyan volt egy pillanat, amikor a játékunk intenzitása csökkent, de hamar észbe kaptunk, és korrigáltuk a dolgokat.”
 
Rakitic
 
„Jól éreztem magam, minden tökéletesen alakult. Nagyon élveztük a mérkõzést, mert kiválóan játszottunk.”
 
„Még semmi sem dõlt el, nagyon sok van hátra. Minden egyes meccset meg akarunk nyerni.”
 
„Leo alapvetõ fontosságú a számunkra, remélem, minden egyes meccsel jobb állapotban lesz majd.”
 
Iniesta
 
„Komplett mérkõzést játszottunk, remekül hoztuk ki a labdát, elõl pedig, miután felgyorsítottuk a játékot, nagyon hatékonyak voltunk. A lehetõ legtöbb góllal akartunk nyerni, és minél nagyobb a különbség, annál jobb… Hálás vagyok a tapsért.”