Gomes: „A cél minden címet megnyerni”

A portugál megérkezett Barcelonába | Szerdán bemutatják

André Gomes bár a vártnál késõbb érkezett meg kedden Barcelonába, végül el tudta kezdeni az orvosi vizsgálatokat, fotózkodott a klubszékház elõtt és nyilatkozott is a Barça TV-nek. Szerdán folytatódik a játékos orvosi vizsgálata, és ekkor lesz a hivatalos bemutatása is.

Gomes az orvosi vizsgálatok és a fotózás mellett tehát nyilatkozott is a klub televíziójának, amit az alábbiakban foglalunk össze: 

„Nagyon boldog vagyok, hogy ide igazolhatok ehhez a nagy csapathoz és nagy klubhoz. Biztos vagyok benne, hogy nagy pillanatokat élhetek majd át itt.”

„Szeretnék napról napra fejlõdni és jobbá válni, úgy játszani, ahogy a csapatnak szüksége van rá. Azon leszek, hogy mindenkinek, az egész csapatnak segíteni tudjak.”

„Elsõsorban dolgos játékos vagyok, mindig igyekszem mindenkinek segíteni a pályán, a cél pedig egyszerû, hogy nyerjünk. Szeretném élvezni a játékot, és bízom benne, hogy a szezon végén sikereket érünk majd el.”

„Minden lehetséges címet meg szeretnénk nyerni, mert ez a Barcelona felfogása és az én felfogásom is. Úgyhogy remélem, az idény végén az összes lehetséges címet megnyerjük, hogy aztán ünnepelhessünk.”