Lucho: „Aleix fantasztikusan játszott”

Elégedett a szezon elsõ felével | Arda középen is jó teljesítményre képes

Luis Enrique, az FC Barcelona szakvezetõje elégedett volt a Mönchengladbach felett aratott 4-0-s gyõzelem után, és jónak értékelte az idény elsõ felét. A tréner beszélt még Arda Turanról és Aleix Vidalról is, utóbbi kapcsán megjegyezte, hogy minél több játékosra számíthat, annál jobb a helyzete.
 

 
„Nagyon örültem a gyors labdajáratásunknak. Ezen a meccsen sok mindent nem nyerhettünk, veszíteni valónk azonban annál több volt. Ennek ellenére jól futballoztunk. A csapat fel volt forgatva, de így is gyors, precíz és hatékony volt.”
 
Arda
 
„A karrierje során nem elsõ sorban a góljaival tûnt ki, ám idén nagyon megy neki ezen a téren is. Nem veszít labdát a szélen, a kapu elé pedig remekül érkezik. Most a szélen játszott, de középen is bevethetõ, és jó teljesítményre képes ott is. Elégedett vagyok a teljesítményével.”
 
Aleix Vidal
 
A Hércules és a Gladbach’ ellen lehetõséget kapott, és élt is vele, ezúttal fantasztikusan játszott. Örülök, hogy jól teljesített. Minél több játékos csatlakozik a fedélzeten lévõkhöz, annál jobb.”
 
A szezon elsõ felének értékelése?
 
„Nagyon jónak ítélem. Ismétlem: a csapat dolgozik tovább, és minden fronton él. Most várjuk a sorsolást, milyen ellenfél jut nekünk a nyolcaddöntõben. Mi megcsináljuk a házi feladatot, a többi nem rajtunk múlik. Az elmúlt évek alapján bomba sorsolásra számíthatunk, és igazi tûzijáték várhat ránk a következõ körben.”