2017.10.20 | Vendel napja van
Főoldal > Labdarúgás
NEM KOMMENTÁLTA A JÁTÉKVEZETÉST | A LIGA MÉG NEM DŐLT EL
Lucho: "Ez egy értéktelen döntetlen"
Debreczeni Márk | 2017. 01. 08., 21:42
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Az FC Barcelona vezetőedzője, Luis Enrique értéktelen döntetlennek nevezte a Villarreal elleni, 1-1-re végződő összecsapást. A mester szerint csapata most is jól játszott, de ehhez nem párosult jó végeredmény, hullámvölgyről azonban nem kell beszélni. Lucho elmondta: a Liga nem dőlt el, de beismerte, hogy a Madrid kezében van a sorsuk. A játékvezetésről és a kezezésekről ezúttal sem kívánt beszélni.


Értéktelen döntetlen

„Természetesen a három pontért utaztunk a Villarrealhoz. Kellő számú helyzetet tudtunk kialakítani, aktív volt a támadójátékunk, és nagyon sokat birtokoltuk a labdát, de nem sikerült megnyernünk a találkozót. Az ilyen mérkőzéseken nem az dönt, hogy egy kétes szituációban mit ítél a játékvezető, itt egyszerűen az ellenfél fölé kellett volna kerekednünk, és több góllal győzni, de nem így történt. Dinamikusabban kell futballoznunk, de láttam fejlődést a Bilbao elleni meccshez képest. Mondhatnám, hogy Leo a végén ikszre mentette a derbit, de ez egy teljesen értéktelen döntetlen a bajnokság szempontjából.”

A kezezésekről

„Nem én vagyok a játékvezető, nem az én tisztem megítélni a történteket, így nem is foglalkozok vele.”

Nem foglalkozik a játékvezetővel

„Mint mondtam, nem érdekel a játékvezetés, sosem foglalkoztam vele. Nehéz dolog egy mérkőzésen végig tökéletes ítéleteket hozni, ha dinamikusabbak vagyunk, akkor több góllal győztünk volna, ennyi.”

Hullámvölgyben vannak?

„Az elmúlt két alkalommal nem futballoztunk rosszul, sok pozitívumot tudnék kiemelni. Uraltuk a meccseket és sok helyzetünk volt, leginkább a gólszerzéssel állunk hadilábon. Jó teljesítményekről beszélhetünk, amelyekhez rossz végeredmény párosult. A Liga továbbra sem dőlt el, hullámvölgyről sem beszélnék, hiszen a csapat a régi és a játékosok motiváltak, túl fogunk lendülni ezeken az eredményeken. Folyamatosan fejlődnünk kell, nem egyszerű ezen dolgozni lassan három éve, de csak így lehet esélyünk a végső győzelmekre és a trófeákra.”

A Madrid kezében van a sorsuk

„A Liga nem dőlt el, de tény, hogy a Madrid van helyzeti előnyben, kézben tartják a bajnokságot, így a mi sorsunk is tőlük függ. Nekünk annyi a dolgunk, hogy nyerjük a meccseket.”

Rakitic helyzete

„A médiából érkező információk nagyon sokszor alaptalanok, ezek jó részét még arra se kell méltatni, hogy egyáltalán idézzük őket különböző angol, spanyol vagy horvát forrásokból…”


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 21. Szombat (20:45)
Liga, 10. forduló
TV: Paulaner Sörház | Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu