Capello: „Ramos belépõje kriminális volt”

Az olasz értékelte a látottakat | „Messi egy zseni, a többiek nagyszerûek”

Az olasz edzõlegenda, a korábban a Real Madridot is irányító Fabio Capello véleményt formált a hétvégi Klasszikus kapcsán a ’Fox Sports Italia’ mûsorában. Capello szerint Sergio Ramos kiállítása egyértelmû, míg Leo Messi teljesítményét csakis pozitív szavakkal tudta illetni.

„Csak meg kell nézni a játékszituációt. Nézzük meg a belépõt, kriminális volt, a játékost jogosan állították ki.”

„Minden alkalommal, amikor a Klasszikust Madridban rendezik, a fõvárosiak játékosai sérülést akarnak okozni Messinek. Ez a szabálytalanság egyértelmûen piros kártyát érdemelt.”

Messi vs. Cristiano Ronaldo

„Messi egy zseni, Cristiano egy nagyszerû játékos. Fantasztikus nézni, ahogy az argentin játszik. Most vasárnap a hátán vitte a csapatot. Egy géniusz, a többiek mögötte pedig nagyszerû futballisták. Cristiano Ronaldo egy vérbeli góllövõ, nagyon jó a levegõben, de ezen az estén láthattunk egy zsenit, aki egymaga elérte, hogy a csapata nyerni tudjon. Olyat láttam most Messitõl, amit azelõtt még sohasem.”

Ki lesz a bajnok?

„A bajnoki versenyfutás még nyílt. A Real Madrid fizikálisan rendben van, és valószínûleg hárompontos elõnye lesz majd, de két nagyon nehéz mérkõzés elé néz a Bajnokok Ligájában, melyek sokat kivehetnek majd belõlük.”