Kihirdették a tengerentúlra utazók listáját

Nem mindegyik fiatal tarthat a csapattal | Semedo már bekapcsolódik

Ernesto Valverde vezetõedzõ hétfõn este kihirdette az Egyesült Államokba utazó keretét, melybe az alapozást már elkezdõk mellett a B keretbõl felhívott fiatalok közül is bekerültek néhányan. 

Nem lesz ott ellenben a csapattal az Egyesült Államokban sem a sérülésébõl felépülni igyekvõ Rafinha és Deulofeu, sem Marc-André ter Stegen és André Gomes. Utóbbiak a Konföderációs Kupán vettek részt a nyáron, ezért a szabadságukat csak július elején tudták megkezdeni.
 
Utazik a csapattal, és nagy lehetõséget kap Valverde mestertõl néhány fiatal, mint például Ortolá, Jokin, Ezkieta, Marlon és Aleñá is. Az újdonsült szerzemény Semedo ott lesz a csapattal már a tengerentúlon, és elkezdi a felkészülést, de szintén az utazó keret tagjai a kölcsönbõl visszatérõ játékosok, mint például Vermaelen, Munir, Douglas vagy éppen Samper.
 
 
A teljes lista: Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr., Cillessen, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal, Umtiti, Semedo, Marlon, Douglas, Samper, Vermaelen, Munir, Ortolá, Jokin Ezkieta és Aleñá.